MENIU CAUTĂ

Judeţul Buzău ESTE PARALIZAT DE VISCOL | FOTO

Distribuie

Buzăul este deschis doar pe drumurile care fac legătura cu Ploieştiul şi Braşovul. Sunt filtre de poliţie la ieşirile către Focşani, Brăila şi judeţul Ialomiţa. Şoferii sunt sfătuiţi să întoarcă maşinile şi să se adăpostească.
Şi mai multe microbuze cu călători au fost întoarse din drum iar pasagerii au fost îndrumaţi către trenuri pentru a ajunge la destinaţie.
O parte dintre şoferi au înţeles că măsura închiderii drumurilor a fost luată pentru a-i proteja.Aproape toate drumurile din zona de câmpie au fost închise pentru că viscolul este extrem de putrenic iar utilajele nu pot interveni pentru a curăţa carosabilul. Decizia de închidere a drumului european 85 a venit după ce mai multe autovehicule au ieşit în decor din cauză că nu au putut vedea pe unde circulă.
Şi un microbuz cu 11 călători care a plecat din localitatea Săgeata a fost nevoit să se întoarcă din drum pentru că nu a mai putut circula. La fel s-a întâmplat şi cu alte patru autoturisme care au rămas blocate pe un drum judeţean în apropiere de localitatea Pitulicea. Maşinile au făcut cale întoarsă pentru că nu au putut înainta.
 

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii