MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 14:04

VIDEO | Juncker abia s-a ținut pe picioare la summitul NATO din cauza problemelor cu spatele. Ceilalți lideri l-au ajutat să meargă

Distribuie

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a fost protagonistul unei scene inedite, la summitul NATO: Acesta a fost filmat în timp ce întâmpină probleme în a-și ține echilibrul, fiind ajutat de alți lideri pentru a coborî mai multe scări, notează Euronews.

Jean-Claude Juncker a fost surprins dezechilibrându-se la Summitul NATO. El a fost ajutat imediat de alți lideri, atât pentru a se ține pe picioare, cât și pentru a coborî de pe podiumul amplasat la sediul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord, după cum se vede în imaginile de mai jos.

Premierul olandez Mark Rutte a spus presei belgiene: 'Din câte știm, el nu are probleme serioase de sănătate, dar are dureri de spate de o vreme'.

Jucker a spus în parlamentul Irlandei, în luna iunie, că suferă de sciatică, după un accident auto, aceasta fiind cauza problemelor sale cu mersul.

Nu este prima dată când Jucker are astfel de probleme de echilibru.

Cu toate acestea, președintele Comisiei Europene susține că nu a fost o problemă legată de consumul de alcool, ci că în realitate suferă de sciatică, o afecţiune care se manifestă prin dureri în întreg membrul inferior şi ale cărei simptome se manifestă de obicei doar pe o parte a corpului, ceea ce afectează mişcările.


Citește și: EXCLUSIV / Cocaină și canabis pentru vedete și oameni de televiziune! Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii