Mergi direct la conținut »
Kate Middleton și-a pus copiii în pericol! Ce greșeală a făcut când se aflau la cumpărături
Ştiri Libertatea > Ştiri > Kate Middleton și-a pus copiii în pericol! Ce greșeală a făcut când se aflau la cumpărături

Kate Middleton și-a pus copiii în pericol! Ce greșeală a făcut când se aflau la cumpărături

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a făcut o gafă în timp ce se afla la cumpărături cu cei doi copii mai mari pe care îi are cu Prințul William.

De Dana Aramă,

Kate Middleton a mers la cumpărături cu cei doi copii mai mari ai săi, prințul George și prințesa Charlotte, pentru a-i pregăti pe micuți pentru școală.


Ducesa de Cambridge a mers împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Prințul William, prințul George și prințesa Charlotte, la magazinul Peter Jones din Londra, în căutarea unor perechi de încălțăminte.

Însă, potrivit revistei Hello!, Kate Middleton a făcut o greșeală pe care o fac mulți părinți, uitând să le ia șosete curate copiilor de acasă, pentru a putea proba perechi noi de pantofi.

Ducesa de Cambridge a mers la magazinul cu cei doi copii încălțați în sandale de vară, fără ciorapi. Astfel că, la magazin, Kate Middleton a fost nevoită să împrumute șosete din magazin pentru ca micuții ei să poată proba încălțăminte.

George și Charlotte au fost nevoiți să își pună în picioare șosete de îmrpumut, riscând astfel să ia tot felul de microbi.

FOTO: Hepta


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Close
Închide
  Close