Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO | Kim Jong-un, ”emoționat profund” de concert sud-coreean de la Phenian

GALERIE FOTO | Kim Jong-un, ”emoționat profund” de concert sud-coreean de la Phenian

Kim Jong-un, ”emoționat profund” de concert sud-coreean de la Phenian. Dictatorul a aplaudat zâmbitor la show-ul oferit de staruruile sud-coreene de K-pop într-o sală de spectacole din capitala Coreei de Nord.

Prezența lui Kim Jong-un și a soției sale Ri Sol Ju la concertul artiștilor sud-coreeni a fost foarte neobișnuită. În mod normal, regimul de la Phenian încearcă să împiedice orice infiltrare a culturii sud-coreene în nord.

Astfel, Kim a devenit primul lider nord-coreean care a asistat la un spectacol al sud-coreenilor. La final, liderul suprem nord-coreean a strâns mâna artiștilor ”și le-a exprimat profunde mulțumiri”, scire KCNA, potrivit Agerpres.

„El a declarat că a fost profund emoţionat să vadă poporul nostru aplaudând sincer acest spectacol, aprofundându-şi cunoştinţele de artă populară din partea sud-coreeană”, mai arată sursa citată.

Concertele (un alt spectacol este programat pentru marți) sunt un alt semn al dezghețului între Nord și Sud, după Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud, unde sora mai mică a lui Kim Jong-un s-a întâlnit cu președintele sud-coreean.


VIDEO EXCLUSIV/DJ Wanda se lasă din nou pe mâna medicului estetician. „Am 42 de ani, iar timpul nu stă pe loc”

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close