De Andreea Romaniuc Archip,

„Nu putem întrerupe brusc stilul nostru de viață și este nevoie să ne adaptăm chiar și în aceste condiții neplăcute. Trebuie să ne menținem silueta și tonusul general chiar și acasă. Din fericire, ghetele au sistem de amortizare excelent și nu fac zgomot atunci când sărim în casă. E nevoie să facem antrenamentul pe un covor gros și e suficient. În fiecare zi facem mișcare la ora 18.00. De fiecare dată avem un antrenament diferit, care ne ajută să ardem grăsimile și să ne tonifiem musculatura. În plus, drenează toxinele din corp și ne întărește mușchii spatelui, în special că acum suntem mai sedentari ca niciodată”, declară Kinga Sebestyen.

Antrenoarea oferă suport și în ceea ce privește stilul alimentar, prin recomandări personalizate.

„E important să nu consumăm alimente procesate. Suntem tentați să cumpărăm produse cu termen de valabilitate mare, care rezistă mult în această perioadă de restricții. Din contră, pentru că stăm atât de mult în casă, departe de soare și de mișcarea în aer liber, avem nevoie mai mult ca niciodată de aport de vitamine. Puteți ieși o dată sau de două ori pe săptămână și să cumpărați fructe și  legume care să ajungă pentru câteva zile. Magazinele nu duc lipsă de așa ceva. Nu vă refugiați în produse nesănătoase pentru că vă slăbiți sistemul imunitar, vă îngrășați și dezvoltați alte probleme de sănătate”, spune Kinga Sebestyen.

Citeşte şi:

Suma câștigată de Adelina Pestrițu, după procesul cu Lucian Becali. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus

Amalia Năstase muncește de la 16 ani: „Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine”

Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi, după ce în urmă cu două săptămâni au divorțat cu scandal. „Să sperăm că va dura de data aceasta”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.