Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis, atac la PSD, de la Cluj: "Vreau votul românilor care vor o justiţie dreaptă şi îşi doresc să plece PSD-ul!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis, atac la PSD, de la Cluj: "Vreau votul românilor care vor o justiţie dreaptă şi îşi doresc să plece PSD-ul!"

Klaus Iohannis, atac la PSD, de la Cluj: „Vreau votul românilor care vor o justiţie dreaptă şi îşi doresc să plece PSD-ul!”

Preşedintele Klaus Iohannis a continuat, în campania electorală pentru referendumul pe Justiţie, atacul la PSD. El s-a aflat, joi, la Cluj, unde a avut o întâlnire cu autorităţile locale şi şi-a lansat cartea.

De Valentina Postelnicu,

În cadrul evenimentului de lansare a volumului „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, şeful statului a arătat că România este acceptată în Uniunea Europeană, iar românii sunt acceptaţi în UE.

”La noi, vedem de doi ani și jumătate un partid catastrofă, cu o guvernare catastrofală. Ei, cineva trebuie să fie vinovat pentru toate astea. Cum poate să spună PSD-istul că ei nu au un concept și lucrează toți pentru hoțul din vârful partidului. Ei au căutat un alt vinovat și în această campanie au ales să atace Uniunea Europeană.”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a mai afirmat că „românii contează, problema pe care o avem acum, sincopa, se datorează PSD-ului”.

„Dacă de la Bruxelles vin tot felul de atenţionări, avertismente, nu se adresează românilor, ci PSD-ului, care de când a venit la guvernare, calcă statul de drept şi justiţia în picioare, pentru a-şi rezolva problemele din justiţie. PSD calcă în picioare aceste valori europene, iar  până când va fi această guvernare, românia va avea, din cauza PSD-ului, o problemă majoră. De asta merg în campanie pentru referendum, pentru că vreau votul românilor care vor o justiţie dreaptă şi îşi doresc să plece PSD-ul. Altfel, nu progresăm. Este un motiv mare şi lat pentru care România nu s-a dezvoltat şi nu a evoluat, şi ăsta este PSD-ul. Ne place, nu ne place, Mie nu îmi place”, a mai spus el.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

El a mai spus că şi-ar plăcea să aibă adversari politici cu care să discute teme politice şi că le reproşează celor de la PSD că au o guvernare dezastruoasă, în timp ce ei îl atacă la persoană, spunând că e „mut”.

„Eu nu cred că trebuie să ne speriem de tabere politice și oameni care au păreri foarte diferite. Nu trebuie să ne speriem că societatea civilă a devenit activă și nu trebuie să ne temem de această situație”, a mai spus acesta.

Preşedintele a fost întrebat ce pronostic are pentru referendum.

„Voi şti duminică seara dacă românii au crezut ceea ce le-am spus eu. În realitate, miza la aceste alegeri este una imensă, duminică seara vom şti dacă a câştigat România europeană sau România antieuropeană”, a mai spus şeful statului.


Citeşte şi:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Close
Închide
  Close