Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis: "PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid, care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis: "PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid, care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România"

Klaus Iohannis: „PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid, care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, în timpul dezbaterii susținute la Bacău, că PSD-ul a rămas același partid, chiar dacă Liviu Dragnea nu îl mai conduce.

De Ana Hațeg, Andreea Radu,

Klaus Iohannis a spus că am întâlnit în timpul campaniei peste 100.000 de oameni și a strâns mâna a zeci de mii de români.

„Pe mine m-au impresionat, toți au venit cu speranță, cu optimism și toți mi-au spus: Scăpați-ne de PDS!”, a mai afirmat candidatul la președenție.

Am auzit pe unii vorbind că PSD-ul de când a scăpat de Dragnea nu mai este așa de rău. Dragii mei, asta este o mare capcană. Să nu credeți așa ceva.

Klaus Iohannis:

„Să nu credeți așa ceva. PSD a dominat scena politică românească, cu mici excepții, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism. De comuniști încă n-am scăpat chiar de toți, mai sunt câțiva. Vă spun că această veșnică tranziție trebuie să se termine odată și odată, iar această dată va fi acum duminică”, a mai spus Iohannis.

„Românii trebuie să înțeleagă că PSD și-a schimbat fața de mai multe ori, a schimbat fețele, a schimbat politicienii de la vârf, dar PSD nu s-a schimbat. PSD este tot acel partid, care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă în România. PSD, dintotdeauna, a vrut să controleze Justiția.

Dintotdeauna, a avut o problemă cu antreprenorii români și a încercat să țină investitorii afară. PSD întotdeauna a vrut să controleze toate școlile din România, până la femeia de serviciu. PSD a făcut să plece 4 milioane de români, care nu s-au mai regăsit în această tranziție, și foarte mulți dintre ai voștri, dintre prietenii voștri, din familiile voastre, au plecat fiindcă nu au mai suportat, fiindcă nu au mai avut locuri de muncă.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

PSD a distrus Bacăul, unul dintre județele de frunte, o mândrie a României. Dacă aud pe cineva care îmi spune că PSD nu mai este așa de rău de când a scăpat de Dragnea, vă spun nu credeți așa ceva. PSD este mereu același. Este nevoie de un vot foarte puternic acum, duminică, este nevoie de un vot foarte puternic la locale și la parlamentare”, a declarat Klaus Iohannis, la Bacău.

Întâlnirea cu cetățenii din județul Bacău a avut loc la Teatrul de Vară, iar la eveniment au participat aproximativ 2.000 cetățeni, simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, vineri, cu susținătorii din Bacău. Acesta a fost ultimul eveniment din campania electorală înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Printre cei care au luat cuvântul se numără șeful statului, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, senatorul PNL Alina Gorghiu, președintele PNL Bacău, Ionel Palăr.

Într-o declarație de presă oferită înainte de a intra în sala în care îl așteptau susținătorii, Klaus Iohannis a spus că se bucură să încheie campania electorală în Moldova.

”E o mare bucurie că am reușit să conving moldovenii că se poate și altceva decât PSD”, a declarat Iohannis referindu-se la faptul că în primul tur a câștigat alegerile în toate județele din Moldova mai puțin Botoșani.

Întrebat de jurnaliști de vizele pentru SUA, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că sunt speranţe pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetăţenii români.

„Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratăm cu foarte multă seriozitate şi constant. Sunt speranţe, dar este o chestiune tehnică care mai întâi trebuie depăşită, ştiţi foarte bine acel procentaj de vize refuzate la noi este încă foarte mare, dar avem semnale că lucrurile merg înspre bine şi aici”, a afirmat Iohannis, la Bacău. 

Close
Închide
  Close