Mergi direct la conținut »
Kylian Mbappe a ajuns prima oară în orașul său natal după Mondial. Acolo s-a întâlnit și s-a pozat cu un fost jucător din Liga 1! ”Cu
Ştiri Libertatea > Ştiri > Kylian Mbappe a ajuns prima oară în orașul său natal după Mondial. Acolo s-a întâlnit și s-a pozat cu un fost jucător din Liga 1! ”Cu

Kylian Mbappe a ajuns prima oară în orașul său natal după Mondial. Acolo s-a întâlnit și s-a pozat cu un fost jucător din Liga 1! ”Cu

Kylian Mbappe (19 ani, PSG), cel mai tânăr component al naționalei Franței care s-a încoronat campioană mondială, s-a întors pentru prima oară după turneul final din Rusia în Bondy, orășelul de lângă Paris unde s-a născut.

Oficialitățile au organizat o festivitate în onoarea celui care făcut numele orașului cunoscut în toată lumea. Peste 9.000 de oameni au venit să-și salute idolul. Orașul din departamentul Seine-Saint-Denis, regiunea Île-de-France, la nord-est de Paris, are în jur de 55.000 de suflete.

Fostul petrolist Satli s-a tras în poză cu el. A fost antrenat de tatăl lui Mbappe

„E un privilegiu să revin printre voi, să revin în casa mea din Bondy. E un moment pe care nu-l voi uita niciodată. E un moment magic, încărcat de emoție”, a spus Mbappe.

Primarul orășelului Bondy, Sylvine Thomassin, care i-a făcut numeroase cadouri, a dezvăluit că niciodată, la nici un eveniment, nu s-au strâns 9.000 de oameni.

Printre cei care au venit să-l cinstească pe tânărul Kylian Mbappe s-a aflat și un fost jucător din Liga 1, Mourad Satli. Fostul stoper petrolist s-a tras în poză cu starul de la PSG, cu care e amic, și a pus instantaneul pe Facebook cu un mesaj simplu: „Întoarcerea la origini”.

Mourad Satli (28 de ani) joacă la Red Star Paris, în liga a treia franceză. El a evoluat la Petrolul Ploiești în sezonul 2014 – 2015, când a strâns 25 de meciuri în tricoul „lupilor”.

Înainte să ajungă la academia de la Clairefontaine, Satli, francez născut la Oran, în Alegeria, și-a început cariera chiar la Bondy, sub îndrumarea lui Wilfrid Mbappe, tatăl lui Kylian.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

”Mbappe este din orașul meu şi am jucat pentru acelaşi club. Tatăl său a fost antrenorul meu”, a declarat, pentru realitateasportiva.net, Satli.

Satli a mai jucat la Charleroi sau Mechelen

Mourad Satli (stânga) și Kylian Mbappe

Mourad Satli (stânga) și Kylian Mbappe

Mbappe a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător la Mondialul din 2018. Kylian a devenit, la 20 de ani, cel mai tânăr marcator dintr-o finală din 1958 încoace. Atunci, Pele, la doar 17 ani, a marcat de două ori în finala cu Suedia.

Mbappe candidează și la titlul Balonul de Aur 2018.

În ianuarie, Kylian a fost transferat de la AS Monaco la PSG  pentru 180 de milioane de euro. A semnat până în 2022, pe un salariu anual de 20.500.000 de euro.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ „Agresorul sexual a mușcat-o de sân!” Parchetul face test ADN. Bărbatul recunoaște. Judecătorul îi dă cu suspendare. Fata are 16 ani și e bolnavă de epilepsie!

Close
Închide
  Close