MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2013 19:30

L-au cusut 5 ore pentru a-i reface faţa şi corpul!

Distribuie

Maşina lui Nae Nicolae a fost lovită de un tren miercuri, la trecerea de cale ferată de pe şoseaua Petricani, din cauză că omul de afaceri a depăşit coloana de vehicule oprite la barieră şi s-a aventurat în traversarea liniei ferate în momentul în care trenul, care venea cu viteză, se afla la doar câteva zeci de metri distanţă.
Impactul a fost devastator, locomotiva a târât autoturismul milionarului, un Bentley, 300 de metri pe şine. În urma impactului, trupul lui Nicolae a fost aruncat din maşină.
După investigaţii amănunţite, specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti au anunţat ieri, la ora 11.00, că Nae Nicolae a murit violent în urma impactului, nu consumase alcool şi nu suferea de nici o boală. Cu alte cuvinte, a fost doar neatenţie.
Serviciile funerare costă 1.600 €
De la ora 11.00, legiştii s-au apucat, la cererea familiei, să reconstruiască trupul făcut zob, în special zona feţei.
Surse din cadrul IML ne-au spus că au cusut trupul şi zona capului aproximativ cinci ore! Motivul pentru care familia a cerut ca decedatul să arate decent este faptul că mâine, la ora 10.00, înainte de înhumare, va fi expus, într-un sicriu cu geam şi cu aer condiţionat, pe stadionul din Ştefăneştii de Jos, pentru ca toată lumea să-şi poată lua adio de la omul care a investit foarte mulţi bani în echipa şi în stadionul acestei localităţi.
Toate serviciile funerare vor costa familia milionarului aproximativ 1.600 de euro.

Avere: 72 hectare de teren, conturi şi bijuterii în valoare de 380.000 de euro

În declaraţia de avere, făcută publică în calitate de consilier judeţean Ilfov, Nae Nicolae a trecut următoarele: două conturi în care depusese 130.000 €, cinci ceasuri în valoare de 208.000 €, 66 hectare de teren arabil şi intravilan în Ştefăneştii de Jos, 4,65 hectare de teren intravilan în Voluntari, 1,8 hectare de teren intravilan în Pantelimon, trei apartamente în Bucureşti şi o casă în Ştefăneştii de Jos.

«Vorbea cu soţia la telefon»

Mihai Sorin (foto), prietenul din copilărie al lui Nae Nicolae, ne-a dezvăluit ieri: Se grăbea la o întâlnire de afaceri şi vorbea cu soţia sa la telefon. Aceasta era în Israel, împreună cu fiica lor mai mare, care are grave probleme de sănătate.
Ţuţu, că aşa îl alintam noi pe Nae, era foarte îngrijorat pentru soarta copilului său şi cred că nici nu a realizat că a trecut printre bariere'.

Avea de recuperat 12.000.000 € de la stat

Nae Nicolae a făcut avere din afaceri imobiliare şi înainte să moară îşi angrenase avocaţii într-un proces în urma căruia ar fi trebuit să primească despăgubiri de aproape 12 milioane de euro!
Folosind reţeta patentată de bunul său prieten aflat acum la puşcărie, Gigi Becali, omul de afaceri a cumpărat în 2007 drepturile litigioase asupra unui lot de teren de peste 39 de hectare, situat în intravilanul comunei ilfovene Ştefăneşti.
După ce a câştigat procesele şi a fost împroprietărit, Nicolae a dat în judecată Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor, căreia îi cerea să evalueze terenurile şi să-i dea banii.
Cum preţul pieţei pentru imobilele din zonă e undeva la 30 de euro pentru un metru pătrat, suma pe care naşul lui Adi Minune ar fi trebuit să o primească se apropie de 12 milioane de euro!

Comentarii