De Cristian Anton,

Alejandra Silva, activistă de mediu în vârstă de 36 de ani, este însărcinată în trei luni. Acesta va fi cel de-al treilea copil pentru ambii soți.

Richard Gere şi Alejandra Silva au început o relaţie în 2014, la zece ani după ce se cunoscuseră, iar în aprilie 2018 s-a aflat că s-au căsătorit.

O sursă apropiată cuplului declarase atunci pentru revista People că cei doi sunt ”extraordinar de fericiţi”, că ”se simt bine unul cu altul şi că privesc viitorul împreună”.

Richard Gere și Alejandra Silva sunt împreună din 2014

Cuplul mai are un băieţel, pe care l-au numit Alexander şi care s-a născut în februarie 2019.

Alejandra Silva este de asemenea mama lui Albert, în vârstă de şase ani şi jumătate, născut din mariajul eșuat cu magnatul Govind Friedland.

Starul hollywoodian Richar Gere, care a fost căsătorit de alte două ori, este tatăl lui Homer James Jigme, de 19 ani.

În anii 1990, Richard Gere a fost căsătorit cu top-modelul Cindy Crawford şi apoi cu actriţa Carey Lowell, mama primului său fiu.

În anii 90, Richard Gere și Cindy Crawford erau considerați cel mai atrăgător cuplu din lume

În 1993, revista People îi declara pe Gere şi Crawford cel mai atrăgător cuplu al anului, iar şase ani mai târziu, după destrămarea căsniciei sale cu modelul american, el a fost considerat cel mai sexy bărbat din lume.

Richard Gere a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită rolurilor sale de seducător în filme ca ”American Gigolo” (1980), ”An Officer and a Gentleman” (1982) şi ”Pretty Woman” (1990).

Deşi este în continuare legat de cinematografie, apariţiile sale publice recente au fost mai mult determinate de implicarea lui în acţiuni umanitare.

Actorul american a devenit un mare militant pentru drepturile omului în anii 1990, odată cu susţinerea budismului tibetan.

Citeşte şi:

Firea secretizează achiziția publică de 180 de milioane de euro pentru tramvaie pe care au câștigat-o turcii de la Durmazlar!

Dallas de Iaşi, locul unde trăiesc copii invizibili și oameni care nu sunt nici măcar cetățeni

PSD încearcă să boicoteze alegerile prezidenţiale. „Se îmbolnăvesc prefecții. E un virus, e o epidemie!”

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări