MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2018 13:25

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, ar avea o relație cu un bărbat mai bătrân decât tatăl ei

Distribuie

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, ar avea o relație cu un bărbat mai bătrân decât tatăl ei. Daily Mail scrie că partenerul modelului cu sânge regal este Michael Lewis, un milionar care deține mai multe lanțuri vestimentare de lux.

Lady Kitty, în vârstă de 27 de ani, care a avut timp de patru ani o relație cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri di San Pietro, de 47 de ani, ar fi acum cu Michael Lewis, de 59 de ani, cu cinci ani mai mult decât fratele prințesei Diana, contele Spencer. El deține lanțurile de modă High Street Whistles și Phase Eight.

Săptămâna trecută, Lady Kitty și Michael au călătorit separat în sudul Europei, dar nu se știe dacă s-au întâlnit acolo.

Surse apropiate de Michael, care conduce și Oceana Investment Partners, au confirmat că modelul cu sânge albastru a vizitat conacul acestuia din Londra.

Lady Kitty Spencer a fost spectaculoasă la nunta lui Harry, acolo unde a participat alături de alți membri ai familiei mamei mirelui. Internauții care au văzut fotografiile cu superba tânără spun că seamănă perfect cu mătușa ei, Prințesa Diana, atât fizic cât și în ceea ce privește eleganța și grația, scrie The Sun.

În vârstă de 27 de ani, Kitty este fiica celui mai mic frate al Dianei, Charles Spencer, în vârstă de 55 de ani. Ea mai are o soră, pe Lady Eliza și un frate, Louis.

Kitty a petrecut cea mai mare parte a copilăriei sale în Africa de Sud, ca parte a încercării tatălui ei de a o ține departe de lumina reflectoarelor după moartea mătușii ei în 1997.

Nepoata a prințesei Diana impresionează prin frumusețea ei la fiecare apariție publică. De altfel ea a devenit imaginea Dolce & Gabbana. Lady Kitty a început să prezinte haine pentru celebra casă de modă italiană la începutul anului trecut la Săptămâna Modei din Milano, iar de atunci a urcat de mai multe ori pe podium.

 

Citește mai multe despre Lady Kitty Spencer și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii