Mergi direct la conținut »
Le-a dat foc criminalilor, ca să răzbune moartea fiului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Le-a dat foc criminalilor, ca să răzbune moartea fiului

De Simona Josan,

Violenţele comise din răzbunare se înmulţesc în satul ieşean Sineşti, unde, la mijlocul lunii trecute, Cătălin Manole, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost schingiuit şi ucis de doi verişori de-ai săi şi de tatăl acestora, Relu Lupaşcu, pentru bani. Ieri dimineaţă, locuinţa lui Relu Lupaşcu a ars din temelii şi, conform autorităţilor, focul a fost pus intenţionat, principalul suspect fiind Costel Manole, tatăl lui Cătălin, scrie ziaruldeiasi.ro.
A fost nevoie de intervenţia a două autospeciale pentru a stinge flăcările uriaşe care au mistuit casa.
Este a doua acţiune comisă din răzbunare de rudele victimei. Duminica trecută, fratele lui Cătălin, Bogdan Manole, a dat foc altor două reşedinţe ce aparţineau fiilor lui Lupaşcu, reţinuţi şi ei pe o perioadă de 30 de zile pentru omor.
S-au luat de la bani
Conflictul între familiile Manole şi Lupaşcu a început pe 17 iulie, când Cătălin Manole a fost găsit fără suflare, legat de mâini şi de picioare, atârnând de un gard, în comuna Sineşti. Cel care l-a descoperit a fost chiar fratele său, care a sunat imediat la 112.
Suspectul, chiar unchiul victimei, Relu Lupaşcu, de 67 de ani, s-a predat singur la poliţie, declarându- le anchetatorilor că el şi-a torturat nepotul, pentru un conflict mai vechi pe care l-au avut în Italia.
Se pare că victima l-ar fi bătut pe unul dintre fiii lui Lupaşcu, în Italia, şi i-ar fi furat 5.000 de euro. Ca să se răzbune pe el, după ce s-au întors în ţară, unchiul şi vărul, împreună cu alte persoane, l-au torturat pe tânăr şi l-au omorât în bătaie.
Foto: ziaruldeiasi.ro

Close
Închide
  Close