Mergi direct la conținut »
Le-a rămas doar Speranţa! Se luptă cu o maladie necruţătoare pentru a-şi putea creşte copiii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Le-a rămas doar Speranţa! Se luptă cu o maladie necruţătoare pentru a-şi putea creşte copiii

Le-a rămas doar Speranţa! Se luptă cu o maladie necruţătoare pentru a-şi putea creşte copiii

Lupta cu maladia necruţătoare a devenit din ce în ce mai grea pentru Oana Speranţa Stoica, care încearcă de ani buni să găsească o soluţie pentru a se trata. Boala genetică de care suferă îi autodistruge epiderma ducând la apariţia u n o r bule cu lichid pe întreaga suprafaţă a corpului. Atunci când acestea se sparg, în zonele respective rămâne doar carne vie. Femeia este nevoită să-şi cureţe şi să-şi bandajeze în fiecare zi rănile. Dar asta nu ar fi o problemă. Durerile cumplite pe care le are în ultima vreme sunt din ce în ce mai greu de suportat. Mai mult decât atât, maladia i-a “mâncat” pur şi simplu degetele de la mâini, fapt ce nu-i mai permite să facă anumite treburi. Şi dacă ar fi vorba doar despre ea nu ştie dacă s-ar mai avânta în luptă, însă cei doi copilaşi pe care şi-a jurat să-i crească şi să-i ajute să reuşească în viaţă merită absolut orice efort.

De Monica Stan,

Ar putea fi tratată în Germania

Cele două sufleţele pe care le îngrijeşte alături de soţul ei au rămas fără părinţi în urmă cu aproximativ doi ani.
Erau copiii cumnatei sale care a fost răpusă de un cancer galopant. Tatăl celor mici a murit şi el din cauza unei infecţii la rinichi. Conştiinţa, dar şi dragostea pe care le-o purta nu i-au permis Oanei să-i dea spre adopţie şi a hotărât să-i crească ca şi cum ar fi copiii ei. Şi îşi doreşte să facă acest lucru cât mai bine, dar, din păcate, boala îi pune piedici mari.
“E îngrozitor să duci o viaţă întreagă o asemenea boală, însă faptul că am un soţ iubitor şi doi copii minunaţi de care am grijă îmi dă forţă să lupt şi o dorinţă nemărginită de a trăi. Dumnezeu mi-a insuflat o speranţă mare în suflet şi vreau să profit de ea”, ne-a spus Oana, care ar putea primi tratament de ameliorare a bolii la o clinică din Germania. Însă pentru acest lucru îi trebuie o sumă de bani de care, din nefericire, nu dispune.

Să o ajutăm pe Oana

Oana are nevoie de 10.000 de euro pentru a ajunge şi a se trata cât mai repede la o clinică din Freiburg, Germania.
Persoanele dispuse să o ajute pot face donaţii în conturile bancare: RO98CECEAB1308RON0360792 (CEC Bank) sau RO36RZBR0000060012143466 (Raiffeisen Bank- Cod SWIFT RZBRROBU şi Cod BIC RZBR) – titular cont Oana Speranţa Stoica.

 
 
Close
Închide