Mergi direct la conținut »
Lenovo lansează Z5 Pro GT, primul telefon cu 12 GB de RAM. Cât costă noul smartphone
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Lenovo lansează Z5 Pro GT, primul telefon cu 12 GB de RAM. Cât costă noul smartphone

Lenovo lansează Z5 Pro GT, primul telefon cu 12 GB de RAM. Cât costă noul smartphone

Compania chineză Lenovo a dezvăluit ceea ar putea fi cel mai performant telefon cu Android de pe piață: Lenovo Z5 Pro GT care va avea o memorie de 12 GB de RAM și un spațiu de stocare de 512 GB.

Noul smartphone va fi dotat cu procesorul Snapdragon 855 și urmează să fie lansat în China pe 24 ianuarie 2019. Producătorul nu a oferit încă informații despre momentul în care telefonul va fi disponibil pe piața internațională.

Din specificații reiese că Lenovo Z5 Pro GT depășește ca performanțe modelul Lenovo Z5 Pro care a fost lansat în luna noiembrie, notează Techradar.com.

Ce specificații are Lenovo Z5 Pro GT

Lenovo Z5 Pro GT este dotat cu 12 GB de RAM și un spațiu de stocare de 512 GB. Noul telefon are un display OLED de 6,39 inch, la o rezoluție de 2,340 x 1,080 și o baterie de 3,350mAh.

Amatorii de fotografii cu telefonul vor avea cameră duală (16MP & 24MP), dar și o alta pentru selfie-uri, tot duală, de 16 megapixeli și de opt megapixeli cu sistem infraroșu.

Lenovo a ales să ascundă camerele frontale duale cu ajutorul unui sistem tip slide, o opțiune care se regăsește și la Xiaomi Mi Mix 3. Asta îi conferă telefonului o vizibilitate de 95 la sută. Â

Lenovo Z5 Pro GT nu are 5G

Deși anunțase, încă de anul trecut, că ar putea lansa primul telefon compatibil cu tehnologia 5G, companie Lenono nu va face acest lucru acum.

Noul telefon poate fi comandat începând din 13 ianuarie 2019, însă numai pe piața din China.

Lenovo Z5 Pro GT, care ar putea fi noul flagship al companiei chineze, va costa aproape 640 de dolari.

Lenovo lansează Z5 Pro GT, primul telefon cu 12 GB de RAM

De asemenea, în 2019 se zvonește că Samsung ar putea lansa modelul Galaxy S10 care va avea 12 GB de RAM și o memorie internă de 1 terabyte. tec

sursă foto: Twitter

 


Citește și Superstarurile Tiesto și Don Diablo au inaugurat cel mai mare spațiu de concerte din țară. 15.000 de persoane au dansat încontinuu 10 ore


 

Close
Închide
  Close