Mergi direct la conținut »
Leo de la Strehaia a fost reținut de poliție. Acuzat că a înșelat un american cu o statuetă din aur
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Leo de la Strehaia a fost reținut de poliție. Acuzat că a înșelat un american cu o statuetă din aur

Leo de la Strehaia a fost reținut de poliție. Acuzat că a înșelat un american cu o statuetă din aur

Leo de la Strehaia a fost reținut de polițiști. Luni dimineața, Leo a fost prins în Arad și dus la audieri. Se pare că bărbatul ar fi încercat să vândă o statuetă despre care spunea că este din aur. Acesta cerea suma de 40.000 de lei din partea unui cetățean american.

De Livia Lixandru,

Leo de la Strehaia este acuzat că a luat 7.500 de euro de la românul cu cetățenie americană pentru statueta despre care susținea că este din aur. La comiterea faptei a fost ajutat și de băiatul său.

Obiectul se pare că nu era din aur, motiv pentru care americanul a depus plângere la poliție. Oamenii legii au făcut percheziție la locuința lui Leo de la Strehaia, însă bărbatul nu a fost găsit. Într-un final, acesta a fost găsit de polițiștii din Arad.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune. Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ‘imprietenirii. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. Prejudiciul estimat este de circa 50.000 de lei”,potrivit Poliției Române.

Libertatea a relatat în anul 2017 despre cum Leo de la Strehaia l-a înșelat pe americanul de origine română Sorin Petrușoni.


EXCLUSIV/Femeie într-o zonă de război. La 27 de ani, Roxana se ocupă de comunicațiile militarilor români din Afganistan

 

Close
Închide
  Close