Cine e Leya?

Leya e de fapt Lia Sinchievici. Am aproape 21 de ani, sunt o persoană dinamică, deschisă tuturor oportunităţilor, comunicativă, romantică şi căreia îi plac foarte mult provocările. Întotdeauna caut experienţe noi. Pot să spun că sunt fericită.

Ce înseamnă pentru tine fericirea? Banii aduc fericirea?

Nu cred că banii fac fericirea, ci persoanele din jur.

Dacă tot eşti din Republica Moldova, te asemeni în vreun fel cu Anna Lesko? Te compară lumea cu ea?

Nu mă compar cu Anna Lesko. Nu înseamnă că dacă suntem moldovence suntem la fel sau trebuie să ce comparăm în vreun fel. Niciodată nu mi-a plăcut să critic, dar ce aş putea să spun e că a reuşit să-şi creeze o imagine să aibă o carieră de succes, deci… bravo ei. Dar, repet. Nu sunt Anna Lesko şi nici nu-mi place să copiez sau să imit.

Ştii că se spune despre moldovence că sunt frumoase, au noroc, sunt bune bucătărese şi… sunt bune la pat. La tine care dintre aceste afirmaţii se potrivesc?

Da, nu vreau să fiu modestă. Pot să spun că aşa este. În cazul meu, se potrivesc… toate. Acum, că sunt bună la pat. Nu pot să-mi dau o notă, dar eu cred că da. În plus aş adăuga că sunt şi o bună dansatoare.  Cât despre moldovence în general… ce să spun?! Nu ştiu dacă sunt toate bune la pat.

Ce hobby-uri ai tu… pe lângă gătit?

În primul rând, despre gătit. Îmi place foarte mult să gătesc şi pot să fac orice: sarmale, zeamă, plăcinte. În rest, ca hobby-uri pot să menţionez modellingul şi fotografia.

„Mi-ar plăcea să cred că am avut străbunici de viţă nobilă”

Apropo de fotografii, tu ai participat şi la campanii publicitare, ai cochetat cu modellingul.

Am apărut în câteva reclame, am făcut campanii şi am participat şi la prezentări de modă. Una dintre acestea a avut loc la un eveniment caritabil organizat recent, în Plaza, de Mihaela Rădulescu. Vreau să-mi deschid şi eu o agenţie de modelling.

Să trecem la următoarea ta calitate. Frumuseţea. Să ne amintim de întrebările enervante din copilărie. De unde ai luat tu frumuseţea, de la mama sau de la tata?

De la amândoi. Mă bucur că mi-a dat Dumnezeu gene bune. Şi părinţii mei par foarte tineri pentru vârsta lor. Nu le dai 45 de ani şi se apropie de 60 de ani, tata, şi de 50 de ani, mama. Tata se trage din Polonia şi tind să cred, sau mi-ar plăcea să cred, că am avut străbunici de viţă nobilă. Uite, bunicul meu, de exemplu, care locuia la ţară a avut mereu nişte mâini foarte albe şi foarte frumoase, încât toată lumea din sat le admira. Părea aşa… de viţă nobilă. Aş vrea cândva să-mi fac arborele genealogic.

Faci sport, ţii vreo dietă, ai operaţii estetice?

Merg de trei ori pe săptămână la sală, iar dietă nu ţin. Mănânc orice, oricând. Şi operaţii estetice, nu. Nu am nevoie.

Să vorbim despre iubire. Cum arată bărbatul ideal în viziunea ta?

În primul rând, vreau ca un bărbat să fie sincer, inteligent, generos din punct de vedere sentimental, nu material şi să nu fie superficial. Bărbatul adevărat e acela care respectă femeia. Nu mă interesează partea financiară. Şi e important ca să existe focul acela de la început. Dacă nu simţi nimic atunci, degeaba.

Frumoasă eşti, gospodină eşti… Dar inteligentă?

Pot să spun că am fost o elevă de nota 10. În liceu, în clasa a IX-a am mers în SUA, un an, cu o bursă FLEX (n.r. – Future Leaders Exchange Program).

Să înţeleg că vorbeşti română, rusă şi engleză? Alte limbi străine mai ştii?

Ştiu multe limbi străine şi aş vrea să mai învăţ germana. În prezent vorbesc română, rusă, engleză, spaniolă  şi franceză.

0-252784-3.1.jpg

Cum a fost experienţa din SUA? A fost aşa ca în filme, fata nouă şi frumoasă după care mureau toţi băieţii?

Ceva de genul. În primul rând fetele erau invidioase. Iniţial toţi îmi ziceau „rusoaică” şi mă vedeau ca pe o fată frumoasă care a venit să le fure băieţii. Dar m-am împrietenit cu lumea şi mi-am făcut mulţi prieteni. Şi i-am învăţat despre Moldova. Am mers în câteva licee şi am făcut prezentări. Îmbrăcată cu o ie, le-am vorbit despre Republica Moldova, obiceiurile noastre, geografie, istorie. La final toţi ştiau unde se află România pe hartă.

„Bărbatul ideal e blond, înalt, cu ochii verzi sau albaştri”

Şi ţi-ai făcut un iubit în SUA?

Nu, pentru că nu am mers acolo pentru aşa ceva. Mi-am făcut mulţi amici şi am învăţat multe lucruri noi.

Dacă tot suntem la capitolul bărbaţi, din nou. Care sunt mai frumoşi şi mai buni? Românii, americanii sau moldovenii?

Nu pot să spun că americanii, românii sau moldovenii sunt mai buni. Există tot felul de oameni peste tot. Dacă ar fi să aleg un tipar al bărbatului care îmi place mie, fizic, aş alege un german sau un rus. Un tip blond. Înalt şi cu ochii verzi. Dar nu e suficient. Dacă bărbatul e prost, nu mă uit la el, poate să arate şi ca Brad Pitt.

Tu cânţi, ai scos recent o melodie. Ştii şi vreun intrument?

Nu, dar mi-ar plăcea să învăţ să cânt la pian. Şi compun versuri pentru melodiile mele, am compus şi pentru Sasha Lopez.

Care sunt artiştii tăi preferaţi din muzica românească?

Despre muzica din România nu pot spune că am preferaţi. Nu cunosc foarte bine piaţa muzicală din România, deoarece am început să mă interesez de una, alta doar de vreo doi ani şi jumătate, însă eu spun că lucrurile care se întâmplă aici, din punct de vedere muzical, sunt de admirat. Am reuşit să realizăm mult şi să fim cunoscuţi şi internaţional şi având în vedere că suntem la început şi nu ne ştie nimeni, e mare lucru. Nu ne putem compara cu SUA, de exemplu, sau alte ţări mari tocmai pentru că au altă vizibilitate şi industria showbizului e mult mai veche la ei.

Şi, totuşi, trebuie să ai o preferinţă.

Uite, spre exemplu o apreciez foarte mult pe Inna pentru ce a reuşit să facă pe plan muzical. Şi mai îmi plac Impact, David Deejay şi Dony, Deepside Deejays, Fly Project, care sunt şi buni prieteni de-ai mei, şi Morandi.

Şi dintre artiştii internaţionali, care-ţi plac?

0-252786-5.1.jpgDintre artiştii internaţionali am preferaţi în mai toate genurile muzicale. Sunt o mare fană a lui Pink, îmi place Michael Jackson, Beyonce şi Jay Z, Stevie Wonder, Lady GaGa, a cărei fană nu sunt dar care mi se pare un adevărat fenomen, Muse, dacă e să vorbim despre rock şi îmi place mult şi David Guetta.

Povesteşte-ne o prostie făcută în copilărie.

 Am făcut multe prostii, ca orice copil. Dar să vă povestesc una din adolescenţă. Stăteam vara la bunici şi nu mă lăsau să ies seara târziu afară şi săream pe geam. Mergeam mai mulţi acasă la o prietenă, Olga şi stăteam de vorbă ore întregi, până spre dimineaţă. Nu făceam prostii. Şi am scris toate astea într-un jurnal şi l-a găsit mama. Ce s-a mai supărat, dar până la urmă i-am spus că nu făceam nimic rău şi totul a fost în regulă.

Ce planuri de viitor ai, pe lângă muzică? Vrei o familie, copii, pentru că de obicei artiştii pun viaţa de familie pe un plan secund.

Aş vrea să am doi copii şi mi-ar plăcea să fiu mămică tânără. Aş vrea să fac un copil până la vârsta de 25 de ani. Bine, eu sper să fie aşa dar nu se ştie niciodată, mai ales având în vedere cariera mea artistică.

Stai în România de câteva luni, doar. Din octombrie. Ce impresie ţi-a lăsat ţara noastră până acum?

România ca ţară îmi place foarte mult. Mi se pare frumoasă şi nu pot să-i înţeleg pe cei care se plâng pentru că trăiesc aici.

Citeşte şi O zi cu Lia Sinchievici şi o Galerie Foto cu vedeta

Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile din cazul Eriksen! Ce a putut filma: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”
PARTENERI - GSP.RO
Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile din cazul Eriksen! Ce a putut filma: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”
Medic infecționist, semnal de ALARMĂ pentru cetățeni. Ce riscă să pățească persoanele care s-au imunizat împotriva Covid-19
Playtech.ro
Medic infecționist, semnal de ALARMĂ pentru cetățeni. Ce riscă să pățească persoanele care s-au imunizat împotriva Covid-19
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Observatornews.ro
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Horoscop 13 iunie 2021. Fecioarele trebuie să regândească anumite planuri sau să renunțe la ele
HOROSCOP
Horoscop 13 iunie 2021. Fecioarele trebuie să regândească anumite planuri sau să renunțe la ele
Cum a fost salvat Christian Eriksen. Medicul naţionalei Danemarcei a dezvăluit intervenția miraculoasă
Știrileprotv.ro
Cum a fost salvat Christian Eriksen. Medicul naţionalei Danemarcei a dezvăluit intervenția miraculoasă
Apare o super forţă în Liga 1. Dragomir, uluit: ”Va fi numărul 1 detaşat”. Un nume uriaşă urmează să preia echipa. EXCLUSIV
Telekomsport
Apare o super forţă în Liga 1. Dragomir, uluit: ”Va fi numărul 1 detaşat”. Un nume uriaşă urmează să preia echipa. EXCLUSIV
Pregătește-te pentru vară cu Collagen Skin Booster (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Pregătește-te pentru vară cu Collagen Skin Booster (PUBLICITATE)