Există cu certitudine o Românie interesată de politică, este cea a politicienilor. O ţară abstractă, populată de o gaşcă de parveniţi, de impostori, care se reduce la maximum 2.000 de persoane.Exista însă şi o ţară normală, firească, o Românie rurală, unde timpul curgecu o altă viteză. O populaţie care trăieşte ca un organism, după reguli de mii de ani, în armonie cu natura, în deplină pace cu brazda, neamul şi cerul.
La ţară – şi spun la ţară pentru a evita penibilul termen de provincie – populaţia are alte preocupări, mult mai normale. O vacă bolnavă produce mai multă panică decât o hotărâre de guvern privind taxele, asta pentru că animalul e vital. Şi nu contează, nu interesează pe nimeni ce părere are marele politician X-ulescu sau dacă PDL ori USL se va reforma ori nu.
„Baba Rada” e preocupată, absorbită de postul ei, de vagabondul, hoţul de postaş care nu mai vine cu pensia şi dacă vine popa la slujbă, să dea acatist, decât de sutele de anonimi din Parlament, care se confundă în mod stânjenitor cu ţara. Cu patria noastră, ca să nu spun a mea.
Credeţi că merită să ne ocupăm timpul cu politicienii? Nu avem altceva mai bun de făcut? Să ne creştem copiii, să ne bucurăm de fiecare clipă, de frumuseţea acestei lumi? Imaginaţi- vă o lume fără politicieni! Miroase a Rai, a linişte. Ce vis frumos!

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense