De Alexandru Boariu,

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 30.12.2019, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 3 pentru obligațiunile emise de Banca Transilvania (simbol TLV28E).

Emitentul va efectua plățile utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Beneficiază de acești bani deținătorii de obligațiuni înregistraţi în registrul emitentului, la data de 05.12.2019.

Pentru fiecare obligațiune, a cărei valoare nominală este de 100.000 de euro, Banca Transilvania acordă o dobândă în cuantum de 1906,25 EURO (pentru cupoanele 1 și 2, dobânda acordată a fost de 1.906,25 euro, respectiv, 1.895,83 euro).

Potrivit prospectului de admitere la tranzactionare, rata dobânzii este calculată după formula Euribor6M + 3,75%. Obligatarii își pot încasa banii în conturile de fonduri dedicate ale Participanților la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea banilor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citeşte şi:

Simona Halep a câștigat o grămadă de bani în 2019. Tenisul i-a adus mai mult decât publicitatea

Horoscop 8 ianuarie 2020. Leii sunt lipsiți de inspirație

Confesiunea cutremurătoare a unui avocat care s-a drogat vreme de 20 de ani: „Am ajuns să ies din sălile de tribunal şi să mă duc în WC să consum”

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală