MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2017 16:15

Licitații Imobiliare.ro: 6 camere, în Iancului, cu 700 euro/mp!

Distribuie

Locuiești în Capitală și ai avea nevoie de o locuință mai spațioasă? Nu ai fi însă dispus pentru aceasta să te muți tocmai la marginea orașului? O proprietate sub prețul pieței, aflată în executare silită, poate fi soluția potrivită pentru tine!

Un asemenea exemplu ar fi un apartament cu șase camere din cartierul Iancului, listat în cadrul secțiunii de licitații de pe Imobiliare.ro la un preț de 113.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de aproximativ 161 de metri pătrați și este amplasată la etajul întâi al unui imobil construit în anul 1980, cu un regim de înălțime P+1. Apartamentul dispune de toate utilitățile și este dotat cu ușă metalică, ferestre de tip termopan, două aparate de aer condiționat etc.

Click pentru detalii și fotografii!

Dincolo de amplasamentul favorabil și de suprafa generoasă a proprietății în discuție, un important punct de atracție al acesteia este prețul, ce ajunge la circa 700 de euro pe metru pătrat util. De menționat este că această valoare este cu circa 42% mai mică decât media practicată pe piața bucureșteană. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată pentru un apartament scos la vânzare în Capitală, indiferent de anul construcției, ajungea, la finele lunii iulie, la 1.216 euro pe metru pătrat util – după un avans de 1,1% față de iunie.

Vezi evoluția prețurilor locuințelor în marile orașe!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii