Mergi direct la conținut »
Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoare

Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoare

Liderul interlop Clauvino da Silva a fost prins în timp ce a încercat să evadeze din pușcăria Gericinó, Rio de Janeiro. Bărbatul și-a pus o mască de silicon, o perucă și s-a îmbrăcat în hainele fiicei sale de 19 ani în încercarea de a păcăli gardienii.

De Andreea Radu,

Clauvino da Silva, cunoscut sub porecla de „Micuțul”,  este liderul unuia dintre cele mai puternice carteluri braziliene, care controlează o mare parte din zona orașului Rio, potrivit The Guardian.

Planul interlopului de a evada era să se dea drept fiica lui, pe care ar fi urmat să o lase în închisoare. Poliția cercetează acum dacă fata a fost complice în încercarea tatălui ei de a evada.

Reprezentanții Administrației Penitenciarelor din Brazilia au făcut publice fotografii în care Clauvino da Silva poartă o mască de silicon, o perucă, un tricou roz și o pereche de blugi strâmți. De asemenea, un videoclip arată momentul în care interlopul își scoate masca de silicon și o parte din haine.

După tentativa eșuată de evadare, da Silva a fost transferat la o închisoare de maximă securitate și se va confrunta cu sancțiuni disciplinare.

Foto: Captură Video / YouTube

Close
Închide
  Close