MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2016 15:06

Lista cu rechizite pentru clasa I. Ce trebuie să cumperi pentru prima zi de școală

Distribuie

De începerea anului școlar nu te mai desparte decât un week end. Respiră adânc! Nu e prima dată când începe școala. Și pentru ca să fii mai relaxată, ți-am pregătit lista cu rechizite pentru clasa 1. Mai ales dacă ai un copil care abia începe școala îți va fi de folos.

Lista cu rechizite pentru clasa 1. Nu uita să cumperi următoarele rechizite școlare

  • Manuale – dacă abia începe școala, vorbește cu învățătoarea sau cu directorul școlii pentru a afla ce manuale trebuie să cumperi.
  • Caiete normale și speciale. În primii ani de şcoală se folosesc unele caiete speciale destinate pentru a-i învăţa pe cei mici să scrie frumos şi organizat.Vorbește cu învățătoarea sau profesorii și asigură-te că i le achiziţionezi pe cele potrivite. Poate ar fi bine să amâni puțin cumpărarea lor după începerea școlii.
  • Creioane, pixuri, stilourechizite școlare absolut necesare, dar și cele mai ușor de pierdut și de stricat…

Lista cu rechizite pentru clasa 1. Rechizite pentru micii artiști

  • Creioane colorate , carioci, acuarele (poţi încerca varianta care se poatecurăţa la maşina de spălat).
  • Foarfeciîn clasele mici, se cere deseori folosirea unor foarfeci pentru confecţionarea anumitor obiecte, deseori fiind vorba de foarfeci pentru hârtie. Majoritatea acestora sunt create pentru copii dreptaci, însă dacă ştii că cel mic are predilecţie în a folosi mâna stângă, este de preferat să cauţi o foarfecă specială pentru stângaci.
  • Îmbrăcăminte specială pentru micul artist.  Fie că îi iei un șorț special sau îi dai un tricou mai larg, vei reuși să-i protejezi hainele la orele de desen. Nu va mai trebui să te chinui să scoți petele.
  • Lipici. Batonul de lipici este mult mai indicat pentru copii mici decât este lipiciul lichid. Este mult mai uşor de ţinut în mână şi nu există riscul ca aceştia să îşi lipească degetele între ele.

Citește mai departe pe Libertatea pentru femei

Comentarii