De Dan Arsenie,

 • În New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia,North Carolina şi Toronto (Canada) au murit 13 persoane din cauza uraganului
 • Uraganul Sandy se îndreaptă cu repeziciune spre New Jersey. Potrivit Weather Channel, 1 milion de locuinţe au rămas fără curent electric din cauza uraganului.
 • În Caraibe s-au raportat deja 66 de morţi
 • Situaţia se agravează şi în Georgia
 • Atlantic City este în stare de alertă după ce apele care au inundat străzile au provocat daune şi au distrus clădiri, cu toate că furtuna nu a atins intensitatea maximă. Autorităţile se aşteaptă ca în următoarele ore vântul să se intensifice şi Sandy să provoace daune şi mai mari
 • Rafalele de vânt au ajuns la peste 135 de kilometri pe oră
 • În New Jersey, apa de pe străzi a depăşit un metru într-unele zone
 • Mai multe străzi din New York au fost deja inundate
 • Peste 300.000 de locuitori din New York au fost evacuaţi şi chiar şi celebra bursă din metropola americană a fost închisă, deoarece meteorologii se aşteaptă ca uraganul Sandy să provoace un adevărat dezastru.

VEZI FOTOGRAFII AICI

 • Măsura preventivă a fost luată de primarul din New York-ului. Mii de zboruri de pe aeroporturile din New York şi Washington au fost anulate, tot preventiv, iar toate şcolile din aceste zone au fost închise.
 • Meteorologii au veşti extrem de proaste pentru americani: o treime din teritoriul SUA va fi afectat zilele următoare de ploi, ninsori şi vânt extrem de puternic.
 • Preşedintele Barack Obama i-a rugat pe americani să ia ameninţarea în serios şi să urmeze instrucţiunile autorităţilor.

Notă: Dacă folosiţi Mozilla Firefox sau Internet Explorer, s-ar putea să experimentaţi probleme în a viziona transmisiunile live de mai jos. Acestea pot fi accesate cu uşurinţă cu browserul Google Chrome.
Uraganul Sandy, live din Atlantic City

Live broadcasting by Ustream
„Încă nu ştim exact unde o să lovească uraganul, unde vom vedea impactul cel mai mare. De aceea este foarte important să reacţionăm repede şi hotărât, pe măsură ce vin informaţiile”, a spus liderul de la Casa Albă.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Meteorologii avertizează că efectele uraganului se vor face simţite pe o rază de peste 700 km de la centrul furtunii, informează Radio România Actualităţi.

Uraganul Sandy, live New York

Live Video streaming by Ustream
Dincolo de ameninţarea uraganului, problema este că acesta se va intersecta cu alte două furtuni puternice care aduc cu ele aer rece şi zăpezi, iar specialiştii nu ştiu încă ce va rezulta din această combinaţie, cum se va manifesta propriu-zis aşa-numita Frankenstorm.

Uraganul Sandy a afectat deja şi programul candidaţilor la preşedinţie, care şi-au anulat unele deplasări în zonele de risc.
Uraganul Sandy, văzut din spaţiu

Video streaming by Ustream

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase