Mergi direct la conținut »
UPDATE. Liviu Dragnea face strategia de campanie, la Parlament. Liderii din teritoriu, ţintă de 35% la alegeri
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > UPDATE. Liviu Dragnea face strategia de campanie, la Parlament. Liderii din teritoriu, ţintă de 35% la alegeri

UPDATE. Liviu Dragnea face strategia de campanie, la Parlament. Liderii din teritoriu, ţintă de 35% la alegeri

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit, joi, cu liderii judeţeni, primarii şi preşedinţii de CJ-uri social-democraţi pentru a discuta despre strategia de campanie electorală pentru europarlamentare şi referendum. Întâlnirea are loc la Parlament. Social-demostraţii discută despre acţiunile de campanie dar şi despre oportunitatea organizării de mitinguri, în oraşele mari.

De Valentina Postelnicu,

UPDATE ora 15.00 Liderii din teritoriu au intrat la şedinţă pe rând, pe regiuni, şi au primit ca ţintă pentru alegerile europarlamentare un scor de 35%. Asta în condiţiile în care, în sondajele din ultima perioadă, partidul este cotat la aproximativ 30%.

De asemenea, social-democraţii mizează pe o prezenţă de 30%, asemănătoare cu ultimele alegeri europarlamentare, din 2014.

„Este o şedinţă de lucru, nu este prima, a mai fost cu responsabilii din teritoriu. Astăzi din nou o şedinţă cu trei regiuni, vom munci cu fiecare judeţ până după-amiază târziu când vom avea şi o conferinţă de presă. Acum avem întâlnire cu responsabilii din regiunile N-E, S-E şi Sud Muntenia”, a precizat, înaintea şedinţei, Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei electorale a Partidului Social Democrat.

El a precizat că se va lucra strict pe ceea ce înseamnă activul de partid şi misiunea fiecăruia în parte, şi că organizaţiile vor stabili dacă vor face mitinguri sau alte tipuri de acţiuni, în campanie.

PSD, despre referendumul pe Justiţie: „Să lăsăm cetăţeanul să gândească liber, după propria conştiinţă!”

Referitor la strategia în cazul declanşării referendumului pe justiţie, el a susţinut că din teritoriu există semnale că ar fi bine ca PSD să nu se implice.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

„Din teritoriu toată lumea ne-a spus că ar fi bine să lăsăm cetăţeanul să gândească liber, după propria conştiinţă. Acesta este suflul care vine din teritoriu şi noi întotdeauna îi ascultăm pe cei din teritoriu”, a precizat Mircea Drăghici.

Citeşte şi: Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close