Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO / Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. S-a aruncat cu hârtie igienică spre el când a ajuns acolo. Anunțul poliției

VIDEO / Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. S-a aruncat cu hârtie igienică spre el când a ajuns acolo. Anunțul poliției

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, în dosarul angajărilor fictive. Pe tot drumul, dar și la intrare în penitenciar, a fost urmărit de protestatari, care l-au huiduit. Cineva a aruncat cu hârtie igienică în mașină, iar pe mașină a aterizat și o jucărie de pluș.

UPDATE: Poliția Capitalei a trimis un comunicat scurt: „Astăzi, polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reședința sa din Bucuresti și încarcerat în penitenciarul Rahova”.

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Și acolo a fost întâmpinat cu huiduieli de câteva zeci de protestatari. Cineva a aruncat cu hârtie igienică în mașina în care era omul politic.

UPDATE: S-a lămurit misterul. Liviu Dragnea n-a plecat cu prima mașină care a ieșit din locuința sa, ci cu a doua, cu Dacia Duster. Dragnea are o cămașă în dungi. Mașina în care se află politicianul e în drum spre Penitenciarul rahova, pe Drumul Sării.

UPDATE: El a părăsit locuința sa, întreptându-se către penitenciar, unde are de executat o pedeapsă de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive. Pentru a scăpa de forfota din fața casei, a apelat la o diversiune. Întâi a ieșit o mașină cu geamuri fumurii. Mulți au crezut că e în acea mașină, dar el a plecat cu un Duster, mai târziu.

UPDATE: O altă mașină a plecat acum de la locuința lui Liviu Dragnea. Nu se știe exact cu care mașină a plecat Liviu Dragnea. A doua mașină, un Duster, e probabil o mașină a poliției.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Se pare că liderul PSD a încercat o diversiune și a vrut să scape de jurnaliști trimițând o altă mașină cu geamuri fumurii înainte. Nimeni n-a văzut în ce mașină e Dragnea. 

UPDATE: Liviu Dragnea a plecat cu un vehicul către secția de poliția, iar la ieșire mașina a fost lovită de un protestatar. i s-a strigat, „Huo, la pușcărie!”.

UPDATE: Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a răspuns în doi peri când a fost întrebată ce va face politicianul, dacă se va preda curând sau nu. „Voi ce ați face dacă ați fi în locul lui?”, a întrebat aceasta, vizibil deranjată.

Avocata lui Liviu Dragnea a ieșit din casa acestuia

Avocata Teodosiu

UPDATE: Magistraţii Tribunalului Bucureşti au trimis, luni, Poliţiei Capitalei, documentele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în executare mandatul de arestare. Acesta urmează să fie pus în aplicare din moment în moment. Liviu Dragnea e așteptat să se predea din moment în moment.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

În fața complexului în care locuiește Liviu Dragnea, din zona 1 Mai, e forfotă mare. Toate televiziunile sunt deja acolo. Dar, pe lângă reporteri, mai sunt și mulți oameni care așteaptă să-l vadă când va pleca spre pușcărie. Unii care vor o vizibilitate mai bună au ieșit pe acoperișul unor clădiri din jur. 

În fața casei s-au strâns jurnaliști, dar și curioși

Liviu Dragnea a fost condamnat azi la 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive. Instanţa întocmeşte mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea care este apoi trimisă la unitatea de poliţie competentă, în acest caz, Poliţia Capitalei.

Conform procedurii, după ce documentul ajunge la poliţie, lucrători din cadrul Biroului Urmăriri merg la adresa cunoscută a condamnatului pentru a-l ridica. Există şi varianta în care Liviu Dragnea să decidă să se predea, fără a mai fi necesară deplasarea poliţiştilor la domiciliul său.

Lumea a ieșit și pe acoperișul clădirilor din jur


Tolo: Încă un nevinovat intră la închisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare!

Close
Închide
  Close