MENIU CAUTĂ
03 Oct. 2017 13:16

Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au ajuns la ICCJ. Șeful PSD, apostrofat de protestatari la intrarea în sediul instanței

Distribuie

Liviu Dragnea și Bombonica Prodana (fostă Dragnea) s-au prezentat la ICCJ, la primul termen stabilit după reluarea judecării cazului în dosarul fostei soții a liderului PSD.

La sosirea lui Liviu Dragnea, mai multi protestatari prezenți la sediul instantei i-au fluturat șefului PSD o pereche de cătușe prin fata ochilor, l-au apostrofat și l-au întrebat pe un ton tăios de ce se teme de dosarul Belina, dacă ar fi adevărată susținerea lui că nu a avut vreodată implicații în compania Tel Drum. Liviu Dragnea a mers tăcut în strigătele mulțimii și așteaptă începerea procesului.

Instanța a decis, pe 5 septembrie, reluarea de la zero a dosarului fostei soții a lui Liviu Dragnea, după pensionarea judecătoarei Ana Maria Dascălu.

La termentul din 3 octombrie, instanta va da din nou citire actului de sesiune, va întreba inculpații dacă optează pentru procedura simplificată sau cea normală, după care va trece la audierea inculpaților și a martorilor.


Editorialul de Claudiu Săftoiu. Referendumul ilegal din Catalonia a învins: provinciile muncitoare fug de statul corupt


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii