Mergi direct la conținut »
VIDEO&FOTO/ Liviu Dragnea și valiza, Episodul 2. Președintele PSD a venit la Parlament cu noi documente
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO&FOTO/ Liviu Dragnea și valiza, Episodul 2. Președintele PSD a venit la Parlament cu noi documente

Liviu Dragnea a venit la Parlament cu o nouă valiză, așa cum a promis la finalul săptămânii trecute. De data aceasta, președintele PSD a spus că a adus noi dovezi pentru dosarele lui Klaus Iohannis.

De Sorina Ionaşc,

„Un localnic din Sibiu a găsit-o în curte, i-a dat-o unui prieten care a dat-o altui prieten care cică a devenit martor. Ce vedem noi la acest președinte, un președinte fake, o imagine de carton, susținut de Statul paralel. Mulți l-au descris ca un șef de clan”, a început Liviu Dragnea.

Apoi a scos dintr-un geamantan câteva foi și un stick de memorie, difuzând, pe un ecran adus special, un spot publicitar anti-Iohannis.

Imaginile difuzate erau structurate ca o știre, care sublinia faptul că procurorii anticorupție nu a anchetat falsul în declarații, falsul în înscrieri și uzul de fals – acuzații pe care le aduce președintelui Klaus Iohannis.

„Putem vorbi de 17 dosare penale la acest moment”, a spus Liviu Dragnea.

Reporterul Libertatea l-a întrebat pe președintele PSD cine a realizat video-ul prezentat și din ce bani a fost plătit, însă acesta a răspuns ironic.

„Eu personal l-am făcut, l-am plătit din buzunarul meu. Nu vă pot spune cine e vocea, e o surpriză, e un martor sub acoperire”, a spus Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Mărturii cutremurătoare ale consumatorilor de droguri. „Vedeam miliţieni, stăteam ore întregi în faţa uşii şi nu puteam ieşi afară de teamă să nu mă prindă”

Close
Închide
  Close