Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea spune că iubita sa nu a mers în Elveţia pe banii statului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea spune că iubita sa nu a mers în Elveţia pe banii statului

Liviu Dragnea spune că iubita sa nu a mers în Elveţia pe banii statului

Liviu Dragnea spune că iubita sa nu a mers în Elveţia pe banii statului. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că transportul şi cazarea iubitei sale, Irina Tănase, nu au fost suportate din banii niciunei instituţii publice. Întrebat în ce calitate a mers aceasta într-o deplasare oficială, şeful PSD nu a vrut să răspundă.

De Sorina Ionaşc,

„Nu a acoperit cheltuilile cu cazarea nicio instituție publică, nici de aici, nici din Elveția, nici cu transportul”, a răspuns Liviu Dragnea.

Întrebat însă în ce calitate a participat Irina Tănase la acea deplasare oficială, preşedintele PSD a evitat să răspundă.

„Nu vă interesează ce am discutat acolo, am înțeles!”, a completat el.

A vrut, totuşi, Liviu Dragnea, să facă o precizare legată de această vizită, însă a renunţat să-şi completeze răspunsul.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a plecat la Berna, alături de o delegație parlamentară, în cadrul unei vizite oficiale, efectuate în perioada 29-31 mai. Pe 29 mai, președintele PSD a avut, însă, termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive.

Iubita lui Liviu Dragnea a mers de iubita sa în vizita oficială din Elveția, pe care a efectuat-o săptămâna trecută, în calitate de președinte al Camerei Deputaților. Irina Tănase a publicat pe contul ei de Instagram mai multe foze în care apare alături de Liviu Dragnea, în timpul unei vizite la fabrica de ceasuri Ulysse Nardin din Elveția.

În imagini apar, pe lângă Liviu Dragnea și Irina Tănase, consilierul acestuia, Paul Ionescu, de la Camera Deputaților. Potrivit memorandumului aprobat de Camera Deputaților, din delegația oficială fac parte Liviu Dragnea, Gabriel Vlase, Anca Spiridon, Paul Mihai Ionescu și Paula Turcu.

Close
Închide
  Close