Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea spune că Pahonţu e cel mai influent în statul paralel, iar Iohannis e doar beneficiar: "Acum, la DNA sunt abuzuri mai mari, urlă, ameninţă"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea spune că Pahonţu e cel mai influent în statul paralel, iar Iohannis e doar beneficiar: "Acum, la DNA sunt abuzuri mai mari, urlă, ameninţă"

Liviu Dragnea spune că Pahonţu e cel mai influent în statul paralel, iar Iohannis e doar beneficiar: „Acum, la DNA sunt abuzuri mai mari, urlă, ameninţă”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la Antena 3, că speră ca anul 2019 să fie anul al adevărului. El a vorbit din nou despre statul paralel, precizând că preşedintele Iohannis este doar un beneficiar şi că, în opinia sa, cel mai influent în acest "sistem ocult" este şeful SPP, Lucian Pahonţu.

De Valentina Postelnicu,

Dragnea a spus că 2018 a fost anul începuturilor, referitor la acest domeniu al justiţiei, şi a precizat că PSD a avut două obiective, bunăstare şi dreptate până la capăt, în speranţa că nu vor mai fi abuzuri.

„Bătălia nu este câştigată, este doar un an al începuturilor .Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Acum, cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții. Poate scăpăm, poate blocăm finalizarea acestui proces. Sperăm ca în anul 2019 să fie anul adevărului. Așa mi-am pus eu în obiectiv. Sunt mii, sute de oameni condamnați nelegal. Și cu toate astea, presa cu epoleți sau haștagiștii de pe site-uri țipă. Ne înjură, cum să punem noi sub semnul întrebării așa ceva? Cea mai mare parte nu înțeleg iar acea mică parte care înțelege e mai înfiorătoare. Nu mă interesează decât să rămânem vii, liberi, să păstrăm coaliția și să ducem acest proces până la capăt. Kovesi e tot acolo, la DNA. Lazăr e tot acolo, la Înalta Curte, structura este aceeaşi.  Acum, la DNA sunt abuzuri mai mari, urlă, ameninţă”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cine conduce acest sistem, Dragnea a răspuns: „Nu Iohannis, el este o păpuşă, un beneficiar care se bucură şi mai dă şi ordine. Este această grupare de oameni, şi cel mai influent e Pahonţu. O grupare de oameni, din toate instituţiile, nu există instituţie care să nu aibă oameni din această structură parastatală”, a spus preşedintele PSD, enumerând DNA, SRI, SPP, din SIE, din direcția de informații a Armatei, din ANAF, din vămi, din toate ministerele.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Dragnea a mai spus că această structură are două obliective, să facă bani, nelegal şi să păstreze controlul pe instituţiile statului.

 

Potrivit liderului PSD, Iohannis este un instrument.

„Are un singur obiectiv, să mai ia un mandat. Eu cred că nu ma ia, nu a făcut nimic. Românii nu-s proști. N-a reușit să păcălească foarte, foarte mulți. Cred că Iohannis nu are capacitatea să-i păcălească. Este și rolul nostru foarte important”, a mai spus el.

 

Citeşte şi: Viralele finalului de an: Viorica Dăncilă, parodiată de Toni Grecu și Nuami Dinescu. „Scrisoarea premierului către Moș Crăciun”, citită pe scena Teatrului Național

Close
Închide
  Close