De Valentina Postelnicu,

„Sunt tăbăcit. Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohanis acum.  Eu am păţito o dată. În acest proces, presiunile sunt inimaginabile. Sunt puşi oameni să pună presiune pe judecători”, a spus el, arătând că presiunea vine şi de la instituţii.

Despre decizia judecătorilor, Dragnea a spus:”Dacă judecătorii din complet vor rezista la presiuni, nu poate să fie decât achitare, pentru că sunt complet nevinovat. Nu este nicio probă, absolut nicio probă care să mă incrimineze. Absolut niciuna. Nu vreau să intru în chestiuni juridice. Am întrebat şi eu avocaţii. (…) Şi mi-au spus: ‘Dom’le, primul complet care te-a condamnat nu există oficial’. Orice complet care se formează trebuie să aibă în spate o hotărâre al Colegiului de conducere de la Înalta Curte care se publică în Monitorul Oficial. Aia nu există. A plecat o doamnă judecătoare din complet, a venit un domn judecător Epure, care, sigur, a şi susţinut condamnarea, n-a fost numit aleatoriu şi nici nu există o hotărâre în care să apară acest nume că ar fi fost inclus în complet. Şi ei (n.r. – avocaţii) spuneau: e cauză de nulitate, clară, limpede. Mă rog, nu ştiu alte detalii şi nici nu vreau să interpretez foarte mult asta, pentru că nu sunt jurist. Presiunea este foarte mare”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a vorbit şi despre ceea ce aşteaptă la scrutinul din 26 mai.

„Sper să câştigăm alegerile, să fim pe primul loc. Sondaje au şi unii şi alţii”, a spus Dragnea, sugerând că se încearcă „o fraudă la softul de numărare a voturilor”.


Citeşte şi:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

Fiica lui Gabi Balint pozează aproape goală și adună sute de aprecieri - GALERIE FOTO
GSP.RO

Fiica lui Gabi Balint pozează aproape goală și adună sute de aprecieri - GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION