De Adrian Ilie,

UPDATE 14.33: Prietena lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, nu a transmis explicit urări de aniversarea fostului lider al PSD, dar a postat pe Instagram o poezie de dragoste, Sonetul 43 al scriitoarei engleze Elizabeth Barret Browning.

Un mesaj de susținere a primit Dragnea și de la fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. ”Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, se arată în postarea de contul de Facebook al organizației județene

Pe 27 mai, Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, iar acum este întemnițat la penitenciarul Rahova.

Fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților ar fi urmat să primească o permisie de o zi de la închisoare care urma să-i fie acordată chiar de ziua lui. Deși comisia din penitenciar i-a aprobat-o, s-a opus ulterior directorul de la Rahova.

Potrivit unor surse G4Media, opoziția directorului a fost provocată de faptul că informația legată de permisiunea lui Dragnea a ajuns în presă, în condițiile în care permisiile se acordă după un an de ispășire a pedepsei, iar fostul șef al PSD are numai cinci luni de când se află după gratii.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea folosește încă o cale extraordinară de atac pentru anularea condamnării în dosarul angajărilor fictive

Dragnea o acuză pe Dăncilă că nu a declarat corect salariul unei asistente la biroul de europarlamentar. Este aceeași persoană pentru care fostul șef al PSD a fost condamnat

Liviu Dragnea contestă în instanță condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense