Mergi direct la conținut »
Liviu Marian Pop, despre scrisoarea Gabrielei Firea: ”Aceste lucruri trebuie exprimate în organismele de conducere ale PSD”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Marian Pop, despre scrisoarea Gabrielei Firea: ”Aceste lucruri trebuie exprimate în organismele de conducere ale PSD”

Liviu Marian Pop, despre scrisoarea Gabrielei Firea: ”Aceste lucruri trebuie exprimate în organismele de conducere ale PSD”

Liviu Marian Pop a reacționat după ce Gabriela Firea a adresat o scrisoare deschisă membrilor PSD. "Aceste lucruri trebuie exprimate în organismele de conducere ale PSD", spune senatorul social-democrat.

Senatorul PSD a comentat epistola Primarului Capitalei, care a spus că nu vrea să scindeze partidul și că nu se află în război cu Liviu Dragnea.

„Toate aceste lucruri trebuie exprimate în interiorul organismelor de conducere ale partidului. În CEx trebuie spuse lucrurile pe nume. În rest, totul trebuie să fie în sprijinul cetăţeanului, că suntem în administraţia locală, că suntem în cea centrală, că suntem în Parlament, oamenii ne-au votat pentru a le crea mult mai bine”, a precizat Liviu Pop, în legătură cu scrisoarea adresată de Gabriela Firea membrilor şi simpatizanţilor PSD, potrivit Agerpres.

„Va spune mai multe”

Fostul ministru al Educației este convins că Firea va spune mai multe lucruri decât a transmis în scrisoare la următoarea şedinţă a CExN.

„Sunt convins că, dacă doamna primar al Capitalei, preşedinte al organizaţiei Ilfov ş interimar la Bucureşti, Gabriela Firea, are ceva de spus, în următoarea şedinţa a CEx-ului va spune mult mai multe decât a spus în scrisoare”, a menţionat Pop.

Vineri, Gabriela Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD, în care spune că „dacă demersul meu va rămâne fără rezultat, nu voi pleca din partid și refuz să iau în calcul excluderea mea din partid”. Ea a mai arătat că nu dorește să fie candidat la prezidențiale și nici să fie președintele PSD. „Nu îl critic pe președintele partidului pentru a-i lua locul și nici pentru a-l da afară din partid. Comitetul Executiv este cel care se va pronunta prin vot democratic”, a mai spus Firea, în scrisoarea deschisă adresată tuturor membrilor social-democrați.


CITEȘTE ȘI:

Războiul Palatelor. Care au fost momentele de conflict dintre președinte și premier și cine a câștigat

Bătălia din PSD. Gabriela Firea și lista ‘nefăcutelor’ PMB – cât de necesar era Guvernul?

Close
Închide
  Close