Locuri celebre din România care sunt bântuite de fantome!

29 decembrie 2015 18:27

În România, ca şi în alte ţări, există suficiente legend legate de fantome care să bage frica în localnici sau chiar în turiştii care merg în anumite locuri.

Sunt voci care susţin că există locuri bântuite de fantome sau există suficienţi de mulţi sceptici care nu cred în aceste fenomene.
Mai jos, patru locuri din România despre care se spune că sunt bântuite:

Fantoma miresei din Pădurea Radovan

Drumul European 79 trece prin Pădurea Radovan, un loc unde s-au înregistrat, pe drum drept, numeroase accidente rutiere. Asta pentru că Fantoma Miresei le sare în faţă şoferilor şi îi sperie. Este vorba despre spiritul unei mirese care s-a spânzurat în noaptea nunţii, cu 60 de ani în urmă, pe motiv că a fost forţată să se mărite cu altcineva decât băiatul iubit.

DN 7: mireasa moartă provocă tragedii

Tot o mireasă stă, se spune, şi la baza accidentelor din apropiere de Găieşti, pe DN 7. Ea ar fi murit cu decenii în urmă, chiar în ziua nunţii ei, într-un accident auto în care a decedat şi viitorul său soţ. În zona crucii miresei s-au înregistrat mai multe decese ale unor bărbaţi necăsătoriţi, ceea ce îi face pe localnici să se gândească la un blestem al miresei.

Dealul Lunganilor este bântuit de fantomele soldaţilor

În Iaşi, lângă satul Lungani, se află dealul Lunganilor care este cunoscut pentru apariţiile misterioase care apar în faţa celor care trec pe aici. Localnicii sau turiştii au povestit că fantomele i-au însoţit pe parcursul a mai multor kilometri, deasupra drumului. Toate acestea pentru că, se pare, aici au fost înmormântaţi într-o groapă comuna mai mulţi soldaţi decedaţi în Primul Război Mondial.

Triunghiul Bermudelor din Transilvania în Pădurea Hoia-Baciu

O pădure din apropiere de Cluj este renumită pentru întâmplările misterioase care se petrec aici şi i-au adus renunmele de “Triunghiul Bermudelor din Transilvania”. Legenda spune că un cioban a disparut cu tot cu cele 200 de oi ale sale, nimeni nereuşind să îl găsească. Aceasta a fost doar una dintre dispariţiile caudate din pădure, cei care trec prin zonă susţinând că au senzaţia că sunt atent urmăriţi de cineva, de după copaci. Mai mult, plantele de aici se usucaă brusc sau îşi schimbă aspectul în mod inexplicabil.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro