Mergi direct la conținut »
Lorena Balaci a făcut dezvăluiri cutremurătoare: "Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr. Aseară am vorbit cu el și era bine"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Lorena Balaci a făcut dezvăluiri cutremurătoare: "Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr. Aseară am vorbit cu el și era bine"

Lorena Balaci a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr. Aseară am vorbit cu el și era bine”

Lorena Balaci, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a dezvăluit că a vorbit aseară cu tatăl ei, iar acesta era bine, nu trăda nicio problemă. "Minunea Blondă" a Craiovei se temea de moarte.

Dumnezeu așa a vrut, să-l ia repede și tânăr. Aseară era bine. Sunt șocată, chiar nu știu ce pot să zic, nu am cuvinte. Aș vrea să-i păstrăm memoria frumoasă. Știți tot timpul că tot timpul nu am vrut decât îi țin numele viu și să fie mândru de noi, de mine și de sora mea. Pur și simplu cred că i-a cedat inima. Cred că asta s-a întâmplat.

Tatălui meu îi era frică de moarte și spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus asta și îi spunea și mamei asta. Că prefera să moară el înaintea mamei, că el nu se va descurca singur. Dumnezeu l-a iubit pentru că l-a luat repede. L-au resuscitat, nu pot decât să le mulțumesc oamenilor de la SMURD, nu avem ce să le reproșăm nimănui. Nu a răspuns la nicio manevră medicală.

Nu știm încă (nr. cauza decesului), asta puțin contează. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut lângă el acum, azi și de asta l-a luat lângă el”, a spus Lorena Balaci. 

„Mi-am dat seama că e voia lui Dumnezeu”

„Am vorbit aseară (n.r. – sâmbătă, 20 octombrie) ultima dată cu el ca să-i spun că cel mic urmează să joace la echipa Under 17. La ora asta el e la Slobozia și joacă. Aflase și el. I-am zis că va veghea tot timpul asupra lui.

În vară am fost foarte bucuroși. Cel mic fusese convocat la națională, cel mare a intrat la facultate, la Teatru. Nu am avut niciun moment de tristețe în familie. Nimic nu a prevestit această tragedie. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut acolo sus, nu știu ce să vă zic.

Eu mă pregăteam să plec la Slobozia și mi-a trimis sora mea un mesaj că tata nu e bine. Apoi am sunat un prieten care mi-a zis că de 20 de minute se încearcă manevre de resuscitare și că nu răspunde mi-am dat seama că asta e voința lui Dumnezeu”, a spus Lorena Balaci.


Dan Spătaru a debutat în muzică în vestiarul Sportului Studențesc! Fostul selecționer Mircea Rădulescu face dezvăluiri din tinerețea de fotbalist a interpretului

Close
Închide
  Close