Mergi direct la conținut »
Schimbare importantă la Loteria Română! Jucătorii n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Schimbare importantă la Loteria Română! Jucătorii n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică

Noile terminale ale Loteriei Române pentru emiterea biletelor au intrat, în sfârșit în funcțiune, dar i-a luat prin surprindere... atât pe jucători, care n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică, 11 noiembrie, cât și pe operatori, care nu prea știu să folosească noul sistem introdus în cele 1.900 de agenții din țară. În plus, a fost majorat și prețul biletelor.

Proiectul de înlocuire a acestora, vechi de peste 20 de ani, care erau la un pas să cedeze, a început în 2015 și avea termen de finalizare în 12 iulie 2018, dar acest lucru nu a fost posibil deoarece în buget nu au fost incluși banii pentru rolele de hârtie, amintește evz.ro.

În luna iulie, Loteria Română nu cumpărase încă hârtie, pentru a tipări biletele prin noul sistem, iar investiția de aproape șapte milioane de euro zăcea nefolosită.

Report de aproape 3 milioane de euro, la extragerea Loto 6/49 din 11 noiembrie

Duminică, 11 noiembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 8 noiembrie, Loteria Română a acordat 11.708 câștiguri în valoare totală de 651.963,99 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de aproximativ 12,4 milioane de lei (aproximativ 2,7 milioane de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 1,1 milioane lei (peste 245.000 de euro).

Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 

La Joker, la categoria I este în joc un report în valoare de peste 1,34 milioane lei (aproximativ 289.000 de euro), iar la Noroc Plus se înregistrează, la categoria I, un report în valoare de aproximativ 190.000 de lei (peste 40.600 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 154.500 de lei (peste 33.100 de euro).

Loto 6 din 49. Cum să câștigi la Loto

Iată câteva sfaturi demne de urmat, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga la Loto:

Loto 6 din 49. Cumpără mai multe bilete

Este regula de aur pe care o urmează cei care câștigă frecvent la loterie, și, deși nu iau sume mari, faptul că își achiziționează la multe lozuri nu face altceva decât să le crească semnificativ șansele. Este pur și simplu o chestiune legată de probabilitate. Deși, faptul că plătești pentru atât de multe bilete, pe o perioadă îndelungată, presupune un profit mai mic, totuși nu te lăsa descurajată de astfel de gânduri. Dacă asta presupune să joci la loterie, de ce să te împiedici tocmai de regula de aur, aceea de a cumpăra biletele.

FOTOGALERIE: Centrul Vechi prinde iar viaţă. Pregătiri pentru redeschiderea teraselor, cu dezinfectanţi şi ruleta în mână
Recomandări
FOTOGALERIE: Centrul Vechi prinde iar viaţă. Pregătiri pentru redeschiderea teraselor, cu dezinfectanţi şi ruleta în mână
 

Loto 6 din 49. Nu alege numere consecutive

Conform studiilor, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc, așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două.

Loto 6 din 49. Nu alege numere din aceeași categorie

Cu cât mai variat, cu atât mai bine pentru norocul tău. Așadar, nu alege numere din aceleași intervale. Probabilitatea să câștigi în astfel de condiții este destul de mică, apreciază experții.

Loto 6 din 49. Nu pune ca numere date de naștere

Majoritatea oamenilor care joacă la loterie pun pe bilete datele de naștere ale lor. Asta înseamnă mult mai multe numere cuprinse până la 31. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga la loto, însă există posibilitatea să împarți câștigul cu mult mai mulți oameni.


Citește și… Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului

 

Close
Închide
  Close