MENIU CAUTĂ
, de Adrian Văduva

LOVITURĂ DE TEATRU: Declaraţia care poate schimba totul! Scapă Cioacă?

Distribuie

Fostul ofiţer SPP a recunoscut în faţa judecătorilor că a lovit-o pe Elodia în timpul unei excursii în Dubai, în august 2007 cu câteva zile înainte de dispariţia acesteia.
"A fost o altercaţie în Dubai, când i-am dat o palmă peste faţă. (...) Ulterior i-am cerut iertare", a răspuns fostul ofiţer SPP când a fost întrebat dacă a bătut-o vreodată pe Elodia Ghinescu.
După ce s-au întors în ţară, martorul a declarat că a mai încercat, fără succes, să o contacteze pe Elodia, atât prin e-mail, cât şi prin telefon. Totodată, Cristian Ilie a mărturisit că a aflat de la televizor, despre dispariţia Elodiei, în timp ce el se afla în Afganistan.
Fostul ofiţer SPP le-a declarat judecătorilor că Elodia nu i-a spus niciodată că ar fi fost agresată de Cristian Cioacă sau că ar fi avut o relaţie complicată.
"Niciodată victima nu s-a plâns de relaţia cu soţul ei, nu a spus că ar fi fost agresată vreodată", a afirmat martorul.

Şi Cristian Cioacă a fost escortat, marţi dimineaţă, de la Penitenciarul Colibaşi la Tribunalul Argeş, unde se desfăşoară un nou termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Instanţa a citat la acest termen 17 martori din acte, pentru a fi audiaţi. Doi dintre martori au fost citaţi cu mandat de aducere, deoarece nu s-au prezentat la termenul anterior, din data de 30 aprilie.

Primii martori din dosar au fost audiaţi la termenul anterior, din 30 aprilie.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.
 

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii