Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | Persoana luată ostatică în gara din Koln a fost eliberată. Atacatorul a fost rănit grav
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO și VIDEO | Persoana luată ostatică în gara din Koln a fost eliberată. Atacatorul a fost rănit grav

FOTO și VIDEO | Persoana luată ostatică în gara din Koln a fost eliberată. Atacatorul a fost rănit grav

Poliţia germană a fost chemată, luni, în jurul orei locale 12.45, să intervină într-o "situaţie cu ostatici" în apropiere de principala gară din Koln. Persoana ținută ostatică era o adolescentă care a fost eliberată în urma acțiunii autorităților. 

UPDATE:  Adolescenta a fost transportată la spital după ce fost eliberată de poliția care a luat cu asalt farmacia. Tânăra are răni minore, în schimb atacatorul este rănit grav.

Poliția din Germania refuză să dea detalii dacă incidentul este unul terorist. Cu toate acestea, autoritățile au anunțat că „situația e sub control”.


 

„În zona Breslauer Platz a fost luat un ostatic. Poliția se află la fața locului pentru a clarifica situația”, au anunțat organele de forță pe Twitter, rugând oamenii să evite acea zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției locale, e vorba de o femeie care este ținută ostatică într-un restaurant McDonald’s sau în apropierea unei farmacii. Forțele de ordine au încercuit cartierul, iar în curând urmează să sosească trupele antitero.

De asemenea, circulația trenurilor a fost oprită.


Șeful știrilor Europa FM consideră că scandalul ziariștilor anchetați de DIICOT este “o distrugere a reputației de către stat”


 

Close
Închide
  Close