12 Iun. 2018 21:50

VIDEO| Luare de ostatici în nordul Parisului. Atacatorul a fost arestat

Distribuie

Luare de ostatici în nordul Parisului, marți-după-amiază. Un bărbat înarmat a intrat într-un imobil din nordul Capitalei franceze și a luat prizoniere trei persoane. Una dintre acestea a reușit să scape, iar celelate două au fost eliberate de polițiști după mai multe ore, când atacatorul a fost arestat.

UPDATE 21.50: După mai multe ore criza din nordul Parisului a luat sfârșit. Bărbatul a fost arestat de polițiști și ostaticii au fost eliberați. Potrivit unui oficial francez starea acestora este bună.

Presa franceză citează surse care susțin că cele două persoane ținute prizoniere au fost stropite cu petrol, atacatorul ameninâînd că le va da foc.

UPDATE 21.15: Presa franceză scrie că unul dintre ostaticii ținuți încă de bărbatul înarmat este grav rănit după ce a încercat să se lupte cu acesta pentru a scăpa.

O persoană a fost eliberată deja, iar celalte două, inclusiv femeia însărcinată, sunt în stare bună, scrie Express.co.uk.

UPDATE 19.30: Postul de radio France Bleu a relatat la rândul său, fără a-şi dezvălui sursele, că un bărbat care susţine că este înarmat cu o bombă şi un pistol ţine ostatice trei persoane.

Bărbatul a cerut să fie pus în contact cu Ambasada Iranului, potrivit France Bleu şi ziarului Le Parisien, ambele precizând că unul dintre ostatici este o femeie însărcinată.

Poliţiştii Brigăzii de căutări şi de intervenţii (BRI) de la Paris se află în prezent la faţa locului.

UPDATE 18.55: Presa franceză scrie că bărbatul care ține cele două persoane prizonieră are probleme psihice și că poliția nu crede că este vorba de un atac terorist.


Prefectura Parisului a anunțat pe contul de Twitter că forţele de securitate s-au deplasat la faţa locului.

Conform primelor elemente, un bărbat a declarat poliţiei că „este înarmat şi ţine ostatice două persoane” de la ora locală 16.00, a precizat pentru AFP o sursă din cadrul poliţie, adăugând că „situaţia este extrem de confuză”.

Vom reveni cu informații

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii