Mergi direct la conținut »
Luare de ostatici într-un supermarket din Franța. Un bărbat înarmat a fost arestat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Luare de ostatici într-un supermarket din Franța. Un bărbat înarmat a fost arestat

Luare de ostatici într-un supermarket din Franța. Un bărbat înarmat a fost arestat

Un bărbat înarmat cu o armă albă a intrat într-un supermarket dintr-un orășel din nord-vestul Franței și a luat ostatice mai multe persoane. După câteva ore el a fost arestat de polițiști. 

Incidentul s-a petrecut într-un supermarket Super U din orăşelul Bessé-sur-Braye (Sarthe), situat la circa 180 de kilometri sud-vest de Paris, actu.fr.

Bărbatul, despre care presa scrie că are între 40 și 50 de ani, a intrat în magazin în jurul orei 16:30 și a ținut mai mulți clienți ostatici timp de o oră.

Două ore mai târziu, el a eliberat toți ostaticii și apoi a fost arestat și scos cu o ambulanță din magazin.

Potrivit unui client al magazinului, care a asistat la eveniment, măcelarul ar fi dat alerta după ce a văzut bărbatul luând o femeie ostatică și pubându-i cuțitul la gât.

Atacatorul ar fi rezident în zonă, iar anchetatorii exclud varianta unei piste teroriste. Surse locale spun că este vorba de „o persoană neechilibrată, cu tulburări psihologice și remarci inconsecvente”.


Citește și: Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”


 

Close
Închide
  Close