MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Un important drum de pe litoral, asfaltat în perioada minivacanţei de Paşte şi 1 Mai. Se va circula doar pe câte o bandă pe sens

Distribuie

Circulaţia rutieră este restricţionată pe Drumul Național 39 (DN39), între localităţile Tuzla şi 23 August, din județul Constanța, în perioada 11-30 aprilie, pentru lucrări de turnare a covorului asfaltic pe carosabil, a anunţat, joi, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa.

„CNAIR SA – DRDP Constanţa anunţă demararea lucrărilor de aşternere covor asfaltic pe DN 39, pe sectorul cuprins între km 23+500 – 32+000, între localităţile Tuzla şi 23 August, Judeţul Constanţa. Pe sectorul respectiv, circulaţia este restricţionată pe o cale, traficul desfăşurându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens. Perioada de execuţie a lucrărilor este 11-30 aprilie. Rugăm participaţii la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere şi să reducă viteza în apropierea sectorului unde se desfăşoară lucrările”, a informat DRDP Constanţa, citată de Agerpres.

Totuși, aceasta este o veste proastă, dacă ținem cont că la finalul acestei luni, pe litoralul românesc, traficul rutier se va aglomera ca urmare a petrecerii de către turişti a minivacanţei de Paşte şi 1 Mai. Află cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. De Paște și de 1 Mai avem zile cu soare!

FOTO – ARHIVĂ


Citește și… Avertizare meteo pentru următoarele patru zile: Averse și descărcări electrice, în toată țara, inclusiv în Capitală


 

Citește mai multe despre asfalt, Constanta, Drum National și tuzla pe Libertatea.

Comentarii