Mergi direct la conținut »
Ludovic Orban, despre şansele moţiunii de cenzură: "Avem promisiuni de la parlamentari PSD că vor vota"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ludovic Orban, despre şansele moţiunii de cenzură: "Avem promisiuni de la parlamentari PSD că vor vota"

Ludovic Orban, despre şansele moţiunii de cenzură: „Avem promisiuni de la parlamentari PSD că vor vota”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, după şedinţa conducerii partidului, că există promisiuni de la parlamentari ai Puterii că vor vota moţiunea de cenzură. El nu a dorit să spună pe câte voturi se bazează liberalii, precizând că se va vedea, la vot.

De Valentina Postelnicu,

„Parlamentarii PSD să înţeleagă că românii nu mai vor actuala guvernare. Vor avea şansa, astfel, să se debaraseze de cei doi ani de regim toxic pentru România”, a spus Orban, la Parlament.

El le-a transmis parlamentarilor Puterii că au şansa să se reabiliteze în faţa electoratului şi vor fi cunoscuţi de opinia publică.

Orban: „Vom vedea rezultatul votului, noi am folosit toate armele, şi aşteptăm!”

„Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota moţiunea va avea şansa să îşi repare cariera politică”, a mai spus Orban, precizând că depinde de conştiinţa individuală a fiecărui parlamentar.

Liderul PNL a spus că au promisiuni de la parlamentari de la PSD, că vor vota, la moţiune. S-a discutat inclusiv despre o posibilă venire a acestora la PNL.

Orban a spus că normal ar fi ca aceştia să continue în PSD.

„Obiectivul nostru este ca acest Guvern să cadă”, a prcizat Ludovic Orban, arătând că, dacă acest Guvern cade, preşedintele Klaus Iohannis va chema partidele la negocieri, pentru o nouă majoritate şi un nou Executiv.

Close
Închide
  Close