Mergi direct la conținut »
Protest în Piața Victoriei, în semn de solidaritate cu românii care stau la cozi în diaspora Galerie foto
5imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Protest în Piața Victoriei, în semn de solidaritate cu românii care stau la cozi în diaspora

Protest în Piața Victoriei, în semn de solidaritate cu românii care stau la cozi în diaspora

Românii au început să se adune în Piața Victoriei, duminică seara, pentru a-și manifesta solidaritatea față de românii din Diaspora, care stau la cozi imense să voteze, iar mulți dintre ei nu vor reuși să participe la alegeri și referendum.

Oamenii au început deja să vină în Piața Victoriei. Acolo au ajuns și jandarmii, care au început să aducă garduri. În zonă s-au strâns circa 1.000 de oameni, care protestează față de proasta organizare a alegerilor în străinătate.

Organizatorii spun că sunt tot mai multe semnale ca românilor din străinatate le este interzis dreptul fundamental, garantat de Constituție.

„Sunt tot mai multe semnale că românilor din Diaspora le este interzis un drept fundamental, drept garantat de Constituție. La Madrid deja s-au terminat buletinele de vot și au fost chemați jandarmii.

Protest în PSD

Protest în Piața Victoriei

În Londra, Munchen, Stuttgart sunt cozi de mii de români, unora le-a fost transmis să plece pentru că nu sunt suficiente buletine. De la ora 18 ne vedem în Piața Victoriei! „Vor să voteze, lasați-i să voteze!””, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.


Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Close
Închide
  Close