De Sorin Golea,

Comparativ cu restul anului, consumul de dulciuri se triplează în decembrie. Datele de piaţă arată că în ultima lună din 2015 vânzarea de dulciuri s-a ridicat, pe piaţa autohtonă, la peste 43 de milioane de euro. Cantitativ, acestă sumă înseamnă 7,4  milioane kilograme de produse, din care biscuiţii au ocupat prima poziţie în volum, cu o cotă de 24,3% şi a doua poziţie ca valoare, cu 16,4%. Cele mai mari creşteri de vânzări faţă de luna noiembrie, chiar şi de 520%, se înregistrează la praline, figurine de ciocolată şi produse sezoniere.

49810332 - little girl and boy in reindeer antlers eating a lollipops. portrait of two funny little kids with a delicious candies in the hands. christmas and new year concept. happy children and family in anticipation of the new year and christmas.

Preferăm bunătăţi cu aromă de măr copt

Un român consumă în medie peste 2,1 kilograme de biscuiţi pe an, în creştere cu 70% faţă de acum 10 ani, dar sub media est-europeană de 3,5 kilograme pentru fiecare locuitor. În România, cei mai căutaţi rămân biscuiţii simpli şi biscuiţii sandwich. Interesant este şi faptul că românii au anumite particularităţi în ceea ce priveşte aromele.

“În România, cele mai căutate arome pentru sărbătorile de iarnă sunt cele de măr copt, alături de combinaţia măr copt şi scorţişoară. Pe locul doi se află aroma de cuişoare şi citrice”, spune Otilia Stanciu, specialist în domeniu, manager al “Dr. Gerard România”.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci