MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2001 21:00

M-am saturat!

Distribuie

Alin Stoica nu mai vrea sa fie rezerva la Anderlecht
Bruxelles si spune ca va parasi echipa in toamna
Mihai Toma
Alin Stoica (foto) a declarat jurnalului Gazet van Antwerpen ca acesta este ultimul sau sezon la Anderlecht.
?Fiecare fotbalist viseaza sa joace la o formatie mare. Nici nu mai vreau sa aud de Bruxelles. Pot deveni un jucator mai bun doar daca joc meci de meci. La aceasta echipa eu nu fac decat sa ma antrenez, a marturisit fotbalistul uitat de antrenorul Aime Anthuenis de multe ori pe banca de rezerve in campionatul trecut.
Stoica a confirmat ieri ca un lucru e sigur: voi pleca. Nimeni nu stie ce am simtit eu in ultimii doi ani, dar mai ales anul trecut. Am facut luciu pe banca. Stiam ca pot mai mult, dar nu eram lasat sa o arat. Mi se spunea ca apasa o presiune prea mare asupra mea, ca sunt prea tanar etc. Mijlocasul de 21 de ani a adaugat ca nu pot sa plec acum unde vad cu ochii. Am discutat cu impresarul Giovanni Becali, care m-a sfatuit sa mai am rabdare pana in octombrie sau noiembrie.
Gruparea prezidata de Michel Verschueren a incercat in repetate randuri sa-l convinga pe roman sa-si prelungeasca angajamentul, care expira in iunie 2002. Tricolorul a refuzat de fiecare data sa-si puna semnatura pe un nou contract. Am avut oferte. De la Valencia, de la Panathinaikos si altele. Ei doreau sa parafez alta intelegere, pentru ca nu cumva sa plec liber in vara viitoare, a mentionat Stoica.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii