Mergi direct la conținut »
Macara prăbușită pe șantierul noului spital de copii din Timișoara| GALERIE FOTO Galerie foto
12imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Macara prăbușită pe șantierul noului spital de copii din Timișoara| GALERIE FOTO

Macara prăbușită pe șantierul noului spital de copii din Timișoara| GALERIE FOTO

Incident grav pe șantierul noului corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. O macara s-a rupt în două și s-a prăbușit pe construcția nouă. Din fericire, niciun muncitor nu a fost rănit.

De Raluca Diaconu,

Macaraua se află chiar în curtea Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, lângă noul corp de clădire aflat în șantier. La un moment dat, brațul mașinăriei uriașe s-a rupt și a picat pe noua construcție, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat.

Pompierii din cadrul ISU Banat au dat alarma, miercuri după-amiază s-au deplasat la fața locului cu mai multe echipaje.

Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, nimeni nu a fost rănit.

„Am fost solicitați pentru intervenția în municipiul Timișoara la o macara prăbușită peste clădirea în construcție a Spitalului de Copii. S-au deplasat forțele din cadrul ISU Timiș, după recunoaștere s-a constatat prăbușirea brațului macaralei, din fericire fără victime”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Potrivit oficialilor spitalului, macaraua nu aparține firmei constructoare, ci a fost închiriată.

Șantierul pentru Corpul B al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara a început încă din 2014, când a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor. Firma care se ocupa inițial de lucrări a intrat în insolvență, șantierul fiind preluat de o altă societate, Sulfatim S.A.

Clădirea va avea demisol, parter și șase etaje, licitația pentru execuție fiind câștigată la valoarea de 39,3 milioane de lei fără TVA.

Sursa Foto – ISU Timiș

Citește și: REPORTAJ/ Chef Cosmin Toma, bucătarul cu fantezie în bucătarie. Gătește mâncare ”porno” și desert în intestin de porc

Close
Închide
  Close