Mergi direct la conținut »
Imagini șocante cu o macara prăbușită peste o mașină în Cluj. Greșeala muncitorilor care a dus la dezastru / FOTO&VIDEO Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini șocante cu o macara prăbușită peste o mașină în Cluj. Greșeala muncitorilor care a dus la dezastru / FOTO&VIDEO

Imagini șocante cu o macara prăbușită peste o mașină în Cluj. Greșeala muncitorilor care a dus la dezastru / FOTO&VIDEO

O macara demolată în curtea unei foste fabrici din Cluj s-a prăbușit peste o mașină parcată în apropiere. Din nepricepere sau din neatenție, cei doi muncitori care se ocupau de dezafectare nu au calculat unde va cădea utilajul după tăierea unui „picior”.

Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare pe un șantier situat pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj, scrie Ziardecluj.ro. O echipă de muncitori a decis să demonteze o macara direct la bază, fără să ia în calcul unde se prăbuși utilajul.

Macaraua a căzut peste un autoturism Dacia Logan pe care l-a distrus. O altă mașină a scăpat ca prin urechile acului, așa cum rezultă din imaginile filmate de un martor aflat la fața locului.

Nicio persoană nu a fost rănită după ce macaraua s-a prăbușit. Potrivit sursei citate, cazul este investigat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj.

La sfârșitul lunii octombrie, Dorel, așa cum a fost „botezat” muncitorul român care mai face câte o nefăcută, a lăsat fără apă sute de oameni într-un din Reșița, după a făcut neintenționat o fântână arteziană.

sursă foto: Ziardecluj.ro


Citește și Au „detonat” 7 milioane de euro într-o bombă ecologică! Groapă de gunoi din fonduri europene, în inima unei zone turistice


 

Close
Închide
  Close