Mergi direct la conținut »
Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că a fost exploatată în Spania. Și-ar fi ales victimele după trăsăturile agresoarei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că a fost exploatată în Spania. Și-ar fi ales victimele după trăsăturile agresoarei

Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că a fost exploatată în Spania. Și-ar fi ales victimele după trăsăturile agresoarei

Magdalena Șerban, care ar fi comis crima de la metrou, are profilul unui criminal în serie. Cea care a șocat o țară întreagă își vâna victimele printre femei. Cele două tinere atacate la metrou aveau trăsături asemănătoare, spun surse din rândul anchetatorilor. Magdalena Șerban a declarat, la audieri, că a fost exploatată în străinătate de o femeie din aceleași semnalmente.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 36 de ani a fost descrisă ca fiind organizată și inteligentă. Cu toate că la audieri a avut momente în care părea incoerentă, Magdalena Șerban a spus că a fost exploatată în Spania. De aceea, anchetatorii cred că femeia și-a ales victimele după trăsăturile agresoarei din străinătate, ca să se răzbune, notează observator.tv.

De altfel, mama celei acuzate de comiterea crimei de la stația de metrou Dristor 1 spun că fiica ei ar fi început să urască femeile tinere cu anumite semnalmente. Magdalena Șerban și-ar fi ales victimele care ar fi semănat cu cea care ar fi abuzat-o.

În doar câteva ore, Magdalena Șerban a atacat cel puțin două femei. Reprezentanții Metrorex au anunțat inițial o tentativă de sinucidere, iar vestea potrivit căreia o criminală în serie e liberă este liberă s-a răspândit rapid.

După aproape cinci ore, Magdalena Șerban a fost prinsă de cinci ofițeri.

„Dintr-un autobuz de noapte am observat coborând o persoană care avea aceleaşi semnalmente cu cele ale suspectei. La prima vedere ea avea dubii la faptul că cei 5 poliţişti civili chiar ar fi de la poliţie şi a scos instantaneu telefonul că vrea să sune un posibil avocat. Ea susţinea că sună un avocat, dar apela nişte numere care apelantul nu a răspuns”, spun anchetatorii care au capturat-o.

Primul care a văzut scenele șocante a fost mecanicul trenului. Bărbatul are nevoie de consiliere psihologică.

„Eşti om până la urmă şi te doare. E cineva, e un suflet. Aţi văzut cum stau pe marginea peronului cu căştile în urechi. Ţi-e frică să intrii la peron, nu ştiu ce pericol îi paşte.”

Potrivit psihologilor, crima ar putea fi un semnal de alarmă pentru cei care circulă cu metroul.

„Arma crimei e un metrou. De acum încolo, în fiecare dimineaţă, toţi ceilalţi cetăţeni, când vine trenul, se vor uita ca la un târnăcop în mişcare. Se uită stânga, se uită dreapta, şi dacă cineva se aproprie la mai puţin de, nu ştim cât, pentru că toţi stau buluc, poate să fie ca un chibrit într-o încăpere plină de gaz metan”, a precizat psihologul Gabriel Diaconu, pentru sursa citată.

Surse din rândul anchetatorilor spun că Magdalena Șerban și-a atacat, în trecut, atât mama, cât și fratele.


Citește și Tânăra care a supravieţuit tentativei de omor de la metrou a aşteptat ore întregi până să poată spune unui poliţist ce s-a întâmplat


 

 

Close
Închide
  Close