MENIU CAUTĂ

Mai mulți medici au ajuns pe mâinile colegilor lor după ce au fost bătuți de doi interlopi! Scandalul a avut loc la Sinaia

Distribuie

Caz incredibil la Sinaia, unde mai mulți medici veterinari au fost agresați de doi bărbați. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.00, a informat ziarulincomod.ro.

Mai mulți medici veterinari participau la un congres la Sinaia. Bărbații au rămas în local și pe timpul nopții. La un moment dat, în incintă au pătruns doi bărbați din Bușteni, care i-au luat la bătaie fără motiv.

Agresorii erau beți

Agresorii erau beți și foarte violenți. Ca să se „încălzească” și-au ales ca „saci” de box pe respectivii medici veterinari. Aceștia au ajuns la mâinile omologilor lor pentru îngrijiri medicale. Scandalul s-a soldat cu patru victime, care au fost transportate la spital. Trei au fost din rândul medicilor, iar al patrulea a fost unul dintre agresori.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul.


PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Citește mai multe despre Bataie, Busteni, interlopi, medici și sinaia pe Libertatea.

Comentarii