MENIU CAUTĂ

Malvina Cservenschi a donat un colier din aur! Bijuteria s-a dat cu 1.500 de lei

Distribuie

Licitaţia, posibilă prin generozitatea multor vedete care s-au alăturat efortului Fundaţiei Ringier şi campaniei “Ajută copiii!” de a aduna fonduri care să fie folosite pentru ajutorarea copiilor afectaţi de cancer şi alte boli grave, a ajuns în a treia săptămână.
De data aceasta, obiectul scos la licitaţie este unul special, nu doar prin faptul că a fost creat chiar de vedeta care ni l-a donat, Malvina Cservenschi, ci şi prin mesajul conţinut de obiectul în sine, unul de speranţă şi încredere că visele, dorinţele oamenilor, inclusiv cele legate de sănătate, se pot îndeplini.
Binecunoscută ca prezentatoare a programelor de ştiri ale TVR, Malvina a ales, la finalul anului 2012, să se retragă din lumina reflectoarelor studiourilor de televiziune şi să înceapă o nouă carieră. Astfel, ea şi-a lansat propriul brand de bijuterii, denumit Malvensky, devenind nu doar patroana, ci şi creatoarea bijuteriilor - la fel de frumoase şi de elegante ca şi ea - promovate sub acest nume. Pentru licitaţia noastră, Malvina a ales să dăruiască un pandant special, un colier din aur, ce conţine şi un cuvânt sugestiv pentru mesajul lui, “Hope”, adică “Speranţă”.,

Licitaţia începe de la suma de 500 de lei!

”Colierul Hope face parte din colectia specială Golden Words by Malvina, una ce conţine lanţuri personalizate, integral realizate din aur de 14 carate. Fiecare colier este realizat pe comandă specială şi oferă posibilitatea de a exprima, prin cuvântul ales, un mesaj personalizat. Am creat pandantul Hope tocmai din convingerea că speranţa este o resursă nelimitată. Sunt sigură că acest colier îi va aminti mereu celui care îl poartă că un gest mic poate însemna o inimă mare”, ne-a mărturisit Malvina.

Cum poţi licita

Trimite un SMS la telefon 0729.729.200 (tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în acea săptămână.
Urmăreşte zilnic, în Libertatea, la ce sumă a ajuns licitaţia. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul şi suma oferită, precum şi noul obiect scos la licitaţie.

Următoarea licitaţie va începe marţi, 22 aprilie

Săptămâna aceasta, cea de dinaintea sărbătorii Învierii Domnului, licitaţia obiectelor donate de vedete în beneficiul campaniei ”Ajută copiii!” va lua o scurtă pauză. Ea se va relua după Paşte, marţi, 22 aprilie, cu următorul obiect pentru care vă vom invita să licitaţi. Până atunci, vă dorim Paşte fericit şi vă mulţumim că ne sunteţi aproape!
Luni, 14 aprilie. Colierul Malvinei s-a dat cu 1.500 de lei! Câştigătorul licitaţiei pentru bijuteria oferită de Malvina Cservenschi este Csato Kovacs Imre, din Miercurea Ciuc, care a oferit suma de 1.500 de lei. ATENŢIE! Câştigătorul trebuie ca în termen de 3 zile, până miercuri, 16 aprilie, inclusiv, să vireze suma licitată în contul în lei al Fundaţiei Ringier, RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176, deschis la Raiffeisen Bank.
Sâmbătă, 12 aprilie. 1.500 de lei pentru colierul Malvinei! Până azi, la închiderea ediţiei, s-au primit trei oferte: de 900 de lei, de 1.200 de lei şi de 1.500 de lei. Mai puteţi licita şi azi, până la miezul nopţii, pentru a intra în posesia colierului Hope, din aur, donat de Malvina Cservenschi în beneficiul campaniei ”Ajută copiii!”. TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Vineri, 11 aprilie. S-a mai primit o ofertă de 1.500 de lei.
În cursul nopţii şi în această dimineaţă s-au primit două oferte: prima, de 900 de lei, cea de-a doua, de 1.200 de lei. Nu uitaţi că mai puteţi licita pentru colierul Malvinei până mâine, la miezul nopţii!
Joi, 10 aprilie. 500 de lei pentru colierul Malvinei! Mai sunt încă trei zile până sâmbătă, 12 aprilie, la miezul nopţii, în care puteţi licita pentru colierul Hope din aur donat de Malvina Cservenschi. Licitaţia a început de la suma de 500 de lei. Cine oferă această sumă sau mai mult? TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Miercuri, 9 aprilie. Licitaţi pentru colierul Malvinei! Mai aveţi timp încă patru zile, până sâmbătă, 12 aprilie, la miezul nopţii, ca să vă trimiteţi oferta pentru colierul Hope, din aur, donat de Malvina Cservenschi. TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Marţi, 8 aprilie. 500 de lei pentru colierul Malvinei. Nu uitaţi că săptămâna aceasta puteţi licita, până sâmbătă, 12 aprilie, la miezul nopţii, pentru colierul Hope, din  aur, donat de Malvina Cservenschi. Licitaţia a început de la suma de 500 de lei. TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.

Citește mai multe despre Ajută Copiii pe Libertatea.

Comentarii