MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 13:24 , de Valentina Postelnicu

Conducerea PSD se reunește luni; Manda: Situația din ultimele zile nu poate așteapta până la CExN de la Iași

Distribuie

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, președinte al comisiei pentru control SRI din Parlament a transmis, sâmbătă, că situația din ultimele zile, din interiorul partidului și din GUvern, nu poate așteapta până la CExN de la Iași.  Potrivit unor surse, conducerea PSD s-ar putea reuni luni, la sediul central al partidului, pentru a tranșa conflictul Tudose-Dan.

După Gabriela Firea, Rovana Plumb și alți lideri din partid, și Claudiu Manda a lansat pe Facebook ideea convocării de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD.

'Consider ca trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta pana la CExN de la Iași. Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat.
Guvernul trebuie sa funcționeze ca o echipa unita și sa își duca la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viața mai buna pentru români', a scris Manda pe Facebook.

Gabriela Firea a cerut deja convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru a tranșa criza politică.

Primarul General al Capitalei afirmă că orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țara decât instabilitatea actuală. Reacția primarului Capitalei vine la scurt timp după ce alți doi social-democrați, Cătălin Rădulescu și Dumitru Buzatu, au cerut întrunirea de urgenţă a Consiliul Executiv al PSD. Rădulescu spune că va cere retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului, în rândul electoratului PSD.

Potrivit unor surse din PSD, Comitetul Executiv Național al urma să se convoace luni, la sediul central al PSD. Este a doua ședință, după Comitetul Executiv Național de luni, 8 ianuarie, atunci când propunerea de restructurare a Guvernului, lansată de premierul Mihai Tudose, nu s-a impus în partid, o decizie fiind amânată până la sfârșitul lunii, la Iași.

În aceste condiții, Comitetul Executiv Național al PSD de la Iași, din 28-30 ianuarie, nu s-ar mai justifica, confruntarea premierului Tudose cu partidul urmând să se producă mult mai repede, la începutul săptămânii viitoare.

Citește și:RAPORT | Parcursul carierei polițistului-pedofil: A avut numai calificative 'foarte bun' sau 'foarte bine' și a fost declarat 'apt' medical și psihologic

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii