Mergi direct la conținut »
FOTO | Marea absentă de la cununia civilă a fiului liderului PSD, Valentin Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Marea absentă de la cununia civilă a fiului liderului PSD, Valentin Dragnea

FOTO | Marea absentă de la cununia civilă a fiului liderului PSD, Valentin Dragnea

Primele imagini din ziua cea mare a lui Valentin Dragnea au surprinse momentele din sediul Primăriei, acolo unde fiul liderului PSD s-a cununat civil cu Gina Alexandra. De remarcat este faptul că fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, nu apare în niciun cadru.

Mama lui Valentin Dragnea, fosta soție a președintelui PSD, nu apare în niciuna din fotografiile de la cununia civilă oficiată de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bombonica Prodana nu apare în niciuna din fotografiile de la cununia civilă a fiului ei

În schimb, Irina Tănase, iubita în vârstă de 25 de a ani a lui Liviu Dragnea, a apărut în cele mai importante cadre surprinse la cel mai important eveniment din viața cuplului format din Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu.

Nunta fiului lui Dragnea este considerată „nunta anului’ în politică are loc la Palatul Snagov, o locație aleasă des de demnitari pentru astfel de ocazii. Sute de politicieni sunt invitați la petrecere, acesta fiind evenimentul politico-monden al anului. Ceremonia religioasă era anunțată la Biserica Elefterie din București, însă familia Dragnea s-ar fi răzgândit în ultimul moment și a mutat ceremonia la capela Palatului Snagov, acolo unde are loc și petrecerea.


EXCLUSIV / PSD-iștii se așteaptă la incidente, la nunta fiului lui Liviu Dragnea. „Suntem pregătiți să facem față”


 

Close
Închide
  Close